Последните три мача от редовния сезон на Първа лига ще

...
Последните три мача от редовния сезон на Първа лига ще
Коментари Харесай

ЦСКА ще гони победа в Кърджали и второто място в редовния сезон

Последните три мача от постоянния сезон на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, 21 април. Срещите Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948, Локомотив София - Ботев Пловдив и Арда - ЦСКА ще затворят 30-ия кръг на шампионата.


" Червените " имат късмет да завършат постоянния сезон на второ място в класирането, само че за задачата би трябвало да завоюват в Кърджали. " Армейците " се намират в игрова рецесия и записаха загуби вкъщи от Локомотив Пловдив, Пирин и Ботев Пловдив в последните седмици, като в това време смениха треньора Нестор Ел Маестро със Стамен Белчев, само че и дебютът на Белчев бе вгорчен от " канарчетата " в първия полуфинален мач за Купата на България.

Сега ЦСКА могат да се възползва от равенството на Черно море против Пирин и да го измести от втората позиция преди началото на плейофите. От своя страна Арда към този момент загуби шансове за топ 6 и ще взе участие в групата, бореща се за бараж за евротурнирите.

В ранния мач Локомотив Пловдив има потребност победа в борбата с Левски за четвъртото място в класирането, до момента в който ЦСКА 1948 би трябвало да завоюва на " Лаута ", в случай че желае да измести Крумовград от шестата позиция.

Програма на 30-ия кръг на Първа лига:

Петък, 19 април

Ботев Враца – Етър 2:0

Крумовград - Славия 2:0

Събота, 20 април

Пирин - Черно море 0:0

Хебър - Лудогорец 0:3

Левски - Берое 1:0

Неделя, 21 април

15:15, Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948

17:45, Локомотив София - Ботев Пловдив

20:15, Арда - ЦСКА. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР