Последните снимки от експедицията Engineer Jack Fischer на НАСА заредиха

...
Последните снимки от експедицията Engineer Jack Fischer на НАСА заредиха
Коментари Харесай

Тези снимки на НАСА показват истинската красота на нашата планета

Последните фотоси от експедицията Engineer Jack Fischer на НАСА заредиха архива на галактическата организация с невероятни фотографии от Космоса, които може да видите в нашата изложба.

Експедицията Engineer Jack Fischer започва тази година на 19 юни. Ръководители на програмата са Джак Фипър и Пеги Уайтсън, които споделят, че фотосите са направени от сателит към International Space Station.

От изображенията се вижда невероятна дъга, която е разследване от конфликта на слънчевата светлина и магнитното поле на нашата планета.

Между 100 и 400 метра в горните пластове на земната атмосфера кислородните и азотни молекули освобождават фотони от светлина, които се оцветяват в разнообразни нюанси.

Малко по-разно тази година от НАСА разгласиха сходни цветни фотоси, които демонстрираха по какъв начин наподобява северното зарево от Космоса, а по-късно и разгласиха и фотоси на слънчевото затъмнение.

Следващата упоритост на Американската галактическа организация е да снима Зимното слънцестоене, което ще настъпи на 22 декември.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР