Последните снимки на светската журналистка и писател предизвикаха небивал интерес

...
Последните снимки на светската журналистка и писател предизвикаха небивал интерес
Коментари Харесай

Венета Райкова или Сузанита? Приликата е потресаваща

Последните фотоси на светската журналистка и публицист провокираха нечуван интерес в мрежата. На тях русокоската наподобява с радикално променено лице, а каква е повода за това?

Едни подозират, че тя употребява филтър  на фотосите си в обществените мрежи. Според тях това не е същинското й лице, а е просто преправено от приложение. Други считат, че русокоската е легнала под ножа. На снимките  тя наподобява като кукла Барби, а 47-те годи ни въобще не й личат.

Нос, устни, черти на лицето, очи – всичко е друго. Оприличават я на моделката Асдис Ран, та даже и на скандалната фолк певица Сузанита, която е едвам на 20 години.

Венета написа в мрежата, че е просто в положително въодушевление. „ Нещо ми е щастливо напоследък‘ – споделя тя. Дали зад това благополучие не се крие нов мъж, можем единствено да гадаем. В същия миг книгите й чупят всички върхове по продаваемост. Дори някои считат, че е публицист № 1 у нас.

Тя интензивно дава препоръки на почитателите си в обществените мрежи. Последно учеше по какъв начин да променим живота си в 4 лесни стъпки. Интересното е, че хората я слушат.

Инфо: ploshtada.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР