Последните седмици за феновете на испанския футбол определено са наситени

...
Последните седмици за феновете на испанския футбол определено са наситени
Коментари Харесай

Залози за Ел Класико: Футболните прогнози за сблъсъка Реал Мадрид - Барселона

Последните седмици за почитателите на испанския футбол несъмнено са наситени с страсти, а това се дължи на най-желания мач - Реал Мадрид против Барселона. В рамките на по-малко от месец шоуто, наречено Ел Класико , следва да се организира за трети път, откакто към този момент станахме очевидци на два забележителни мача.
В заключителните часове преди началото на дуела е време още веднъж да опитаме да " разнищим " следващия конфликт сред двата колоса на Перинейския полуостров, като ви дадем футболни прогнози , от които да си изберете залози за мача на " Сантяго Бернабеу ".
До момента през сезона тимовете на Барселона и Реал Мадрид са се изправяли три пъти един против различен - два пъти за Купата на краля и един път в Ла Лига, като статистиката е на страната на каталунците. " Блаугранас " първо разгромиха своя конкурент с 5:1 през първата половина от сезона, а през февруари съумяха да отстранят " балета " и от Купата за краля след тъждество на " Камп Ноу " и победа на " Бернабеу ". Какво обаче да чакаме от втория конфликт за сезона в Ла Лига?

Картони - под 6,5 в мача

Ел Класико постоянно протича с голям заряд както на терена, по този начин и по трибуните, само че залогът в този мач не е толкоз висок и за двата тима, с цел да провокира прилив на страсти. В предходните три мача през сезона бяха отсъдени в два от случаите по четири жълти картона и в един - пет на брой. В този мач упованията са картоните да са по-малко или в най-лошия случай да запазят същия си брой като в предходните мачове. Във всеки случай - не се чакат повече от шест картона общо в мача и точно заради тази причина моето предложение е да се заложи на под 6,5 картона в мача, а коефициентът е задоволително изкушаващ - 2.33.

Гол за Луис Суарес в мача

За феновете на по-рисковите
залози бих предложил залог, който може да се чака, имайки поради моментната форма на уругвайския нападател. Суарес сподели единствено преди няколко дни, че знае по какъв начин да бележи във вратата на Кралския клуб, а върховата му форма евентуално ще се прояви и в сегашния конфликт, където можем да чакаме ново попадение против " белите ". Коефициентът за гол на Суарес когато и да е на мача е 2.40, а по-рисковият залог е уругваецът да означи първия гол за своя тим в мача - 6.00 коефициент.

Под 3,5 гола
Ел Класико постоянно е свързвано с доста попадения и това е видно от последните пет срещи, в които единствено един път резултатът е бил под 2,5 гола (1:1 в първия дуел за Купата на краля през февруари). Този път обаче умерено можем да чакаме по-малък брой голове, въпреки статистиката да ни демонстрира друго. Каталунците могат да си разрешат по-освободена игра в Ла Лига поради солидния си задатък на върха, до момента в който за Реал ще бъде мъчно да пробие защитата на " блаугранас ". Коефициентът за под 3,5 гола в мача е 1.71, само че още веднъж крие своите опасности, изключително в сходно дерби.
Корнери
Ъгловите удари са нещо неприсъщо за Ел Класико, най-малко в случай че съдим по трите мача през този сезон сред двата тима. Въпреки това коефициентите за корнерите остават все по този начин високи, обратно на логиката. Именно поради това ъгловите удари могат да се окажат един от най-печелившите и сигурни
залози в това другояче непредсказуемо дерби. В предходните три мача са били отсъдени два пъти по шест корнера и един път седем. Няма причина да чакаме повече ъглови удари и в тази среща, а според от риска, който желаеме да поемем, можем да заложим на под 6,5 корнера (6.75 коефициент), под 7,5 корнера (4,20 коефициент), под 8,5 корнера (2,88 коефициент). Аз персонално бих потърсил допустимо най-високия коефициент, т.е. този за под 6,5 корнера, само че за по-сигурните " играчи " бих предложил под 10,5 корнера на 1.66 коефициент.
Равенство в мача
Няма по какъв начин да не погледнем и към залозите за краен излаз в мача, които за мнозина са най-често използван
залог. В сходни огромни конфликти е извънредно мъчно да предскажеш крайния излаз, защото има прекалено много фактори, които могат да окажат въздействие в мача. Ако въпреки всичко сте решили да залагате на краен излаз за тъкмо това Ел Класико, моят съвет е да потърсите равенството в резултата. " Белите " претърпяха загуба вкъщи от Барселона единствено преди броени дни и надали ще позволен още веднъж да бъдат победени на домашна сцена. Каталунците през този сезон играят по-добър футбол, само че в тази среща на " Сантяго Бернабеу " надали ще натискат до дъно за трите точки, защото имат задоволително добър задатък в шампионата. Равенството би бил добър резултат и за двата тима, а 3.70 коефициент пък е отличен за всички почитатели на спортните залози.
Следете НА ЖИВО Ел Класико сред Реал и Барселона в Sportlive.bg.!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР