Последните пазарни тенденции доведоха до спад както при основните монети,

...
Последните пазарни тенденции доведоха до спад както при основните монети,
Коментари Харесай

По-добра инвестиция ли е Биткойн от акции на MicroStrategy?

Последните пазарни трендове доведоха до спад както при главните монети, по този начин и при крипто акциите, като MicroStrategy (MSTR) означи забележителен спад от 11.2% единствено за един ден.

Въпреки това има забележителни разлики в общата им стойност през месеца. MSTR доближи $1,704, което демонстрира доста нарастване от 66.65%, до момента в който Биткойн се търгува на $69,500, отразявайки едномесечно нарастване от 13.4%.

Коментирайки тази обстановка, компанията за ръководство на вложения Kerrisdale Capital, в своя разбор от 28 март, твърди, че дните, когато акциите на MicroStrategy бяха неповторима врата за експозиция към Биткойн, от дълго време са отминали. Това допуска, че актуалната оценка на MicroStrategy е непропорционално висока спрямо притежаваните от нея BTC токени.

С утвърждението на няколко спот Биткойн борсово търгувани фонда (ETF) през тази година, от Kerrisdale Capital считат, че понижава тласъкът за вложителите да избират акциите на MicroStrategy за експозиция към Биткойн. Те показват желание към Биткойн пред акциите на MSTR, базирайки се на неоправданата награда, която последните носят спрямо базовия цифров актив.

Майкъл Сейлър обаче отбрани MicroStrategy, като посочи неналичието на такси при предлагането на ливъридж спрямо ETF-ите. Освен това той неотдавна разгласи ребрандирането на MicroStrategy като “компания за Биткойн разработки ”, наблягайки триумфа им с Биткойн тактиката и забележителните им крипто притежания.

В последна сметка от Kerrisdale Capital споделиха желание към BTC пред акциите на MSTR заради възприеманото от тях по-добро предложение за стойност. Значителният спад в растежа на акциите на MSTR, с 11.18% за един ден, в допълнение ускорява причините за директна инвестиция в BTC съгласно Kerrisdale.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР