Последните октомврийски дни в Пловдив са горещи като градските проблеми.

...
Последните октомврийски дни в Пловдив са горещи като градските проблеми.
Коментари Харесай

Четете в Марица - Лошият сценарий е нехаресвано правителст...

Последните октомврийски дни в Пловдив са горещи като градските проблеми. А по какъв начин могат да се разрешат, ще прочетете в утрешния брой на в. " Марица ". Ето някои от акцентите:

Борисов гаси пожара с пробива до Водната палата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов възнамерява незабавна аудиенция в Пловдив, с цел да гази пожара към пробива до Водната палата, разпален от локалната конструкция на партията. Заради плана от няколко седмици кметът на Пловдив Здравко Димитров е подложен на насрещен другарски огън от съпартииците си. Сигнал за стрелбата даде персонално локалният координатор на ГЕРБ Иван Тотев, който назовава градоначалника Зи и твърди, че повече няма да гласоподава за него. 

Общината купува зала " Строител ", клубовете влагат

Общината ще купи зала " Строител ", а клубовете, които ще я употребяват, ще влагат в оборудването. Това е концепцията на кмета Здравко Димитров за бъдещето на емблематичното спортно оборудване в " Кършияка ". В годините мястото беше изконна цитадела на баскетболната и волейболната " Марица ". 

Ректорът на УХТ упрекна народен представител от Политическа партия за политическа пропаганда

Ректорът на Университета по хранителни технологии проф. Пламен Моллов упрекна в политическа пропаганда депутата от „ Продължаваме промяната “ Константин Бачийски по време на негова среща със студенти. Заради абсурда ректорът е подал сигнал до ръководителя на Народното събрание, министъра на образованието и прокуратурата. За случая проф. Моллов научил от възмутени и обезпокоени от обстановката студенти.

Осмина пловдивски медици отличени в състезанието " Лекар на годината "

Осмина пловдивски медици бяха отличени с приз от Регионалната гилдия на Българския лекарски съюз в обичайния конкурс „ Лекар на годината 2022 ”. 

Лошият сюжет е нехаресвано държавно управление, което не може да бъде свалено - изявление с политолога Димитър Аврамов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР