Последните дни на О Джей Симпсън бяха прекарани в пиене

...
Последните дни на О Джей Симпсън бяха прекарани в пиене
Коментари Харесай

В компанията на студена бира и голф: Ето как е прекарал последните си дни О Джей Симпсън

П оследните дни на О Джей Симпсън бяха прекарани в пиянство на бира в затворен квартал в Лас Вегас, преди ненадейно да сполети най-лошото, оставяйки го в положение, в което само може да изиска вода и да гледа обичания си голф по малкия екран.   

Симпсън умря предишния четвъртък на 76 години след борба с рак на простатата. Тленните му остатъци бяха кремирани във вторник на частна гала.   

По-рано беше обявено, че основният обвинен в убийствата на някогашната си брачна половинка Никол Браун и нейния другар Рон Голдман е предиздвикал другари и семейство да подпишат съглашения за конфиденциалност, преди да го посетят   

“Той беше безсънен, постоянно нащрек. Обичаше да лежи на дивана, да пие бира, да гледа телевизия. Обикновено той е този, който ме държеше в крайник с новините “, споделя юрист Малком ЛаВерг.  

Последният път, когато ЛаВерг  го посетил, Симпсън имаше сили единствено да изиска вода и да избере да гледа ефирен голф шампионат вместо тенис мач.  

OJ Simpson spent final days chilling and drinking beer' on his couch via Didn't die cruel enough
— James McKee (@jmkee111)
Източник, непосредствен до фамилията на Симпсън, споделя пред Daily Mail тази седмица, че заболяването бързо го е повалила. Макар, че е бил здрав и сърдечен преди година, той внезапно се е отказал от живота, когато научил за болестта си.  

“Видях го за последно преди две седмици, той беше сив. Изглеждаше доста зле. Не можеше да премине през вратата на ресторанта без непозната помощ. Личеше му, че в действителност е болен ”, споделя споделя източникът. 

TMZ заяви малко след гибелта му, че с цел да могат фамилията, приятелите и даже медицинският личен състав да участват по време на последните дни на Симпсън в приют, от тях се изисква да подпишат съглашение за конфиденциалност. В допълнение към споразуменията за конфиденциалност, на доброжелателите не беше разрешено да носят мобилните си телефони в стаята му. Между 30 и 50 души отдадоха почитта си, макар че Симпсън не можеше да приказва и беше в безсъзнание през последните няколко дни, съгласно отчета на TMZ.  

UPDATE: OJ Simpson spent his final days 'chilling and drinking beer' on his couch before becoming so weak he could only 'watch golf on TV and ask for water' before he died from prostate cancer aged 76
— Video Forensics (@Video_Forensics)
Симпсън за първи път загатна за борбата си с рака по време на видео от 2023 година, оповестено в X. От края на 2023 година Симпсън постъпваше и излизаше от болничното заведение и даже се разболя от пневмония в един миг. Последното му посещаване в лечебно заведение беше през 2024 г.  Миналия февруари, в съвсем двуминутно видео, оповестено преди Super Bowl, спорната звезда се обърна към тези, които бяха попитали за здравето му. Симпсън сподели, че има рак на простатата и е подложен на химиотерапия в Лас Вегас.  

“Благодаря на всички хора, които се свързаха с мен. Здравето ми е устойчиво. Очевидно се занимавам с някои проблеми, само че мисля, че съвсем съм ги превъзмогнал. Скоро ще се върна на това голф игрище, уповавам се след няколко седмици ”, сподели той във видеото, снимано край басейн.  

Според юриста Симпсън е споделил на децата си къде желае да бъде разпръсната пепелта му, само че споделя, че мястото е известно единствено на тях и четиримата са се съгласили да изпълнят желанията му.  

* Във видеото: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР