Последните 48 часа на Олд Трафорд бяха изключително бурни и

...
Последните 48 часа на Олд Трафорд бяха изключително бурни и
Коментари Харесай

Играчите на ПСЖ вече знаят: Почетино поема към Англия, Зидан - към Франция!

Последните 48 часа на " Олд Трафорд " бяха извънредно бурни и след уволнението на Оле Гунар Солскяер, медиите на Острова започнаха да пишат, че на треньорската пейка.

Първоначално се смяташе, че мениджърът на парижани ще довърши сезона с и през лятото на 2022 година ще се завърне в британската , само че доста източници към този момент намерено декларират, че е настъпил поврат в тази тенденция и аржентинецът е податлив да остави Лионел Меси, Килиан Мбапе, Неймар и компания и да стартира да тренира Кристиано Роналдо и неговите съотборници още в идващите седмици...
Новината от днешния ден е обвързвана с някогашния ментор на Зинедин Зидан - " Marca " твърди, че в съблекалнята на ПСЖ към този момент са наясно, че Почетино ще ги напусне и намерено си приказват, че точно Зизу ще бъде новият им старши треньор!
В първите часове след уволнението на Солскяер от се появиха информации, че французинът е отказал да поеме " алените дяволи ", защото не владее добре британски език, само че в Париж не би имал никакви проблеми в това отношение!
Испанското издание добавя, че към този момент всичко е в ръцете на управлението на ПСЖ и в случай че те дадат " зелена светлина " на Маурисио Почетино, е изцяло допустимо още в идващите часове или дни европейският футбол да бъде разтресен от тази треньорска въртележка.

Във вчерашния понеделник (22.11.) и да се завърне да работи на Острова...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР