Последната седмица на април ще ни донесе няколко значими събития,

...
Последната седмица на април ще ни донесе няколко значими събития,
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 24 април до 30 април: Любовна среща, изненади и много още

Последната седмица на април ще ни донесе няколко значими събития, които ще са резултат от нови аспекти на планетите и най-много на Слънцето.
Секстилът на Марс и Меркурий на 24 април е удобен за интелектуална и креативна дейностн и за всичко, за което е належащо да бъдете дейни. В този ден удобни са всички контакти, водени от разумен метод. Може да срещнете човек, който ще ни бъде доста потребен в бъдеще, да подобрите връзките си с управлението на работното място или да положите сполучливо изпит.

Новите настоятелен контакти ще бъдат и началото на нови вероятности в региона на бизнеса и производството. Този ден не е неприятен за хирургически интервенции, козметични или спа процедур. Възможни са леки пострадвания при натоварен спорт, само че те няма да донесат отрицателни последствия.

Датата 25-и април ще помогне на тези, на които в последно време им е липсвало успокоение, устойчивост и централизация. Денят ще бъде изключително удобен за деловата сфера, когато ще се появи опция за професионален и веществен прогрес. Подобряването на връзките с началници, предприемачи или авторитетни хора ще помогне на мнозина да решат остарели проблеми, да придвижат от място застояли планове. Но в този ден не би трябвало да правите никакви покупко-продажби с недвижими парцели, целесъобразно е да се откажете от далечни командировки и обществени изявления. Това е добър ден да се погрижите за здравето си. Най-малкото всички диагностични процедури, предписани за лекуване, ще бъдат ефикасни, защото стилът на Слънцето със Сатурн свежда до най-малко медицинските неточности и неправилните диагнози. Денят е удобен за задължения и подписване на бракове.

Този ден може да даде на някои от нас уроци по ексцентрично мислене, опция да стигнем до най-дълбоките секрети на несъзнаваното. В резултат на това може да получите напълно друга картина за света, да погледнете на доста събития от друг ъгъл и да осъзнаете недостъпни до момента хрумвания или житейски сюжети.

Благоприятният аспект на Марс и Уран в края на седмицата ще помогне на мнозина да придобият кураж и да вземат значими решения в живота си. В професионалната сфера ще бъде допустимо да се вкарат нови прогресивни способи, ще се увеличи изобретателността и оригиналността на мисленето. Транзитът ще има изключително удобно влияние върху тези, които са заети в ИТ промишлеността: новите перспективни планове ще разрешат на мнозина да доближат по-високо равнище.

А какво чака всеки знак, разберете в нашата изложба.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР