Последната съпруга на починалия през 2017 г. основател на империята

...
Последната съпруга на починалия през 2017 г. основател на империята
Коментари Харесай

Вдовицата на Хю Хефнър, 6 години след смъртта му: Беше много, много ужасно

Последната брачна половинка на умрелия през 2017 година създател на империята „ Плейбой “ Хю Хефнър – Кристъл Хефнър, показа, че животът ѝ с него не е бил толкоз „ розов “, колкото хората са си го представяли.

Тя разкрива, че преди да почине, Хю Хефнер отправил молба към нея да приказва „ единствено хубави неща “, когато него към този момент го няма на този свят. Разбира се, Кристал Хефнър дава това заричане на своя брачен партньор.

Но шест години по-късно тя към този момент усеща, че не може да продължава да приказва „ единствено хубави неща “. Защото, по думите ѝ, животът с Хю Хефнър „ беше нещо доста, доста извънредно “. Кристъл, която сега следва докторантура по логика на психиката, декларира, че в случай че приключи сполучливо образованието си, ще се откаже от семейството Хефнър и ще върне моминското си име – Кристъл Харис.

„ Ако съумея, значи край (с семейството Хефнър, б.р.). Довиждане! “, споделя тя.

37-годишната Кристъл даже показва негодуванието си от изкуствените гръдни импланти, които е трябвало да носи, до момента в който е живяла с магната. Според нея те са били прекомерно огромни и единствено са ѝ пречили.

„ Приличах на надуваема китайска кукла, все едно носех някакъв костюм “, спомня си Кристъл.

Друг проблем за нея е бил отвратително русият цвят на косата ѝ, който също била принудена да има, както и обувките на високи токчета и извънредно оскъдните облекла. Допълва, че от този интервал е запазила само костюма на зайче.

Нямах право да излизам от у дома. Нямах право да пътувам, да се разходя до плажа или да посетя Дисниленд, за което толкоз доста бленувах. За вечеря постоянно имахме пилешка чорба и някакво сирене за мазане. След вечерята следваше прожекция на типичен филми, или следващата оргия. Беше доста непоносимо, споделя Кристъл в изявление за „ Дейли мейл “.

„ Не познавах и половината от хората, които идваха в спалнята ни, а те бяха много. Беше извънредно. В реалност обаче никой не искаше да бъде там, само че все си мисля, че в съзнанието на Хеф той към момента си въобразяваше, че е на 40 година и всичко това – нощите, хората, имението... направиха тази заблуда по-силна. Пиеше нонстоп виагра, дотолкоз, че оглуша с едното ухо. Въпреки това Хеф постоянно споделяше, че избира да е ням, само че да може да продължи да прави секс “, споделя тя.

Двамата се срещат, когато Кристъл е на 21 години. Двамата се женят на Бъдни вечер през 2012 година Тогава тя е на 26, а той – на 86 година

Хю Хефнър умира през 2017 година в Лос Анджелис на 91 години. Ковчегът му е положен до този на Мерилин Монро.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР