Последната любима жена до Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова,

...
Последната любима жена до Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова,
Коментари Харесай

Последната жена до Милен Цветков разкри най-голямата му болк...

Последната обичана жена до Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова, проговори в ефира на " На кафе " за журналиста точно на годишнината от гибелта му.

" Първото посещение при него беше преди 4 години и беше извънредно вълнуващо. Човек от екипа му ме предложения по телефона да гостувам в предаването им ", спомни си тя.

Иванова признава, че доста се е развълнувала. " Винаги доста съм го харесвала, само че всички знаем какъв брой дръзновен беше общественият му облик, на моменти доста язвителен. Знаех какво е отношението му към нумерологията ", сподели Иванова и добави, че въпреки всичко се е съгласила на предлагането.

" Тогава започнах да диря датата му на раждане, а по малкия екран вървеше предаването му. Получи ни се число на съгласуемост 5, което значи, че тотално не си пасваме ", сподели тя.

Иванова признава, че не постоянно е отговаряла на журналиста, когато й е пишел.

Тя описа по какъв начин вторият път, когато е трябвало да му гостува в шоуто, той я е върнал. " Месец преди да почине ми разкри доводите си. Оказва се, че не е желал да гостувам, до момента в който ме смъква, с цел да не реша, че се възползва от служебното си състояние ", призна тя.

" В началото на връзката ни беше доста мъчно. Аз бях тази, която имаше по-големи съпротиви. Милен въпреки всичко беше доста толерантен ", спомни си Иванова.

По думите й най-голямата му контузия е загубата на майка му. " До последно ми споделяше, че не може да го преодолее. Когато тя е умряла, те не са му споделили. Той все я чакаше да влезе през вратата и признаваше, че му подсещам на нея ", описа нумероложката.

Според нея той не е крил нищо от нея. " Винаги, когато имаше опция, ми разказваше за живота си ".

Милена показа какъв е бил най-големият им скандал - породил се от среднощен диалог със сина й, който Милен решил, че е с различен мъж. " Посреднощ просто си отиде. След дни пристигна да си вземе таблета и просто се скарахме и си отиде. Дни по-късно му изпратих багажа по Еконт и отпътувах за Гърция ", сподели тя.

" Получих есемес " каква е тази нелепост ", а след 4 часа ми се обади да ми крещи, че може и да е ядосан, само че не е тръгнал да си взима багажа ", описа Иванова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР