Последната изцепка на Мадам „Искрено и лично” на любовния фронт,

...
Последната изцепка на Мадам „Искрено и лично” на любовния фронт,
Коментари Харесай

Миглена Ангелова в страстна афера с женен мъж, доста по-млад от нея!


Последната изцепка на Мадам „ Искрено и лично” на любовния фронт, е буйна спекулация с женен мъж, много по-млад от нея,. 9 години по-младия от нея предприемач Кузман Примджанов е татко на две невръсни деца – момче и момиче, само че това очевидно не е спънка на тв звездата да го оплете в мрежите си.

При старта на сеирджийското риалити „ ВИП брадър” Миглена, която от дъжд на вятър влиза в ролята на ко водещ на Ники Кънчев, се похвали сякаш апропо, че за следващ път е влюбена. „ Аз съм тежко влюбена. Това не е мотив за наслада, тъй като любовта, когато е мощна, е опустошителна. Напоследък се пипвам, че безусловно изцяло обезумявам и не всеки път ми харесва”, показа със феновете на Нова телeвизия следващото си любовно въодушевление Ангелова. Известната с многочислени любовни завоевания тв водеща не разкри името на следващата си огромна обич. Тя единствено загатна буквите му – „ вълнува ме един мъж К. П., на него посветих и книгата си”, написа " Таблоид ".

Оказва се, че мистериозността, в която го забули Миглена, е напълно основателна. 43-годишният предприемач не живеел със законната си брачна половинка, само че продължавал да се грижи за двете им деца. Примджанов се страхувал, че връзката му с мъжеловката Миглена, която към този момент е баба на 4-годишно внуче, може да се отрази пагубно върху връзките му с децата и брачната половинка му. Затова влюбената като ученичка тв водеща му дала обещание, че ще резервира в загадка извънбрачната им връзка.

Лавсторито на палавата дама в алено и любовника й почнало през лятото на морето. Фурията от Русе отмаряла в жилището си в Свети Влас, където пишела книгата, отдадена на миналогодишното й присъединяване във „ ВИП Брадър”, в което стана всенародна фаворитка. В същия курорт ориста отвела и Кузман. Срещнали се на светско празненство. Миглена незабавно хвърлила око на заможния безгрижник и първоначално хал-хабер си нямала, че е съществено женен. В знак на благодарност, че предприемачът се е трансформирал в нейна муза, Ангелова му посветила книгата и на първата страница от творбата изписала посвещение. „ На К. П. – моето ентусиазъм, моята мощ, моята слабост”, гласи любовното обръщение.

Жененият мъж даже участвал на премиерата на книгата, който цяла вечер се спотайвал в компанията на нейни приятелки. На вечерята след събитието Кузман се намърдал на мястото до Миглена и по този начин на всички присъстващи им станало ясно кой е мистериозният К. П. от посвещението.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР