Последната фаза на турнира се проведе в София в Българския

...
Последната фаза на турнира се проведе в София в Българския
Коментари Харесай

Победителите в София на Kinder+Sport International Tennis Trophy 2019


Последната фаза на шампионата се организира в София в Българския народен тенис център

Тенис трофеят Kinder+Sport Tennis Trophy се завръща за трета поредна година. Този път интернационалният шампионат по тенис за деца на възраст от 9 до 12 години ще приветства две нови страни в допълнение към тези от предходната година, като към този момент общо 13 страни ще вземат участие в 172 шампионата.

Първата фаза стартира на 2 февруари в град Алба, Италия, с " Tennis Trophy Fit - Kinder+Sport ".

Последната фаза на шампионата се организира в София в Българския народен тенис център.

Победителите в шампионата са:

Vladimir Tsonkov def. Boris Borisov 40

Evgeniya Stoyanova def. Karolina Kostova 40

Viktor Atanasov def. Kristiyan Stefanov 54

Antoniya Staneva def. Hermina Yanakieva 40

Petar Ivanchev def. Martin Latinchev 60

Valeria Garnevska def. Sofia Kovacheva 60

Daniel Spasov def. Martin Pavlov 60

Alisa Borisova def. Tsvetelina Stoyanova 75

Следващите шампионати ще бъдат в Беларус, Германия, Унгария, Ирландия, Израел, Малта, Монако, Полша и Украйна.

Победителите ще продължат към International Masters , финалите ще се проведат от 17 до 20 октомври в извънредния Монте Карло кънтри клуб - един от обектите на ATP Tour.

Като неделима част от Kinder+Sport Joy of Moving - интернационалният план за обществена отговорност на Ferrero Group, настоящ за привличане на деца и фамилии в една изпълнена със веселба двигателна интензивност - Kinder+Sport Tennis Trophy е повече от атлетическо съревнование. Трофеят се концентрира върху полезности, като да вземем за пример вярата в себе си и другите, интеграцията, уважението и другарството .

Водещият принцип на шампионата е, че дуелите ще се играят без съдии, тъй че децата да подложат на тест своята почтеност и честност на корта. В сходство с този принцип, Трофеят за почтена игр а се дава в края на всеки народен шампионат, с цел да се признае младият състезател на тенис, който най-вече се е отличил със своята почтеност и великодушие.

Инициативата стартира в Италия през 2006 година Идеята беше на тенис звездата Рита Гранде и Kinder+Sport Joy of Moving . През последните години обсегът стана по-международен, помагайки да се популяризира концепцията на дейния метод на живот измежду младите генерации. В предишните издания финалистите също по този начин имаха опция да се срещнат със международно известните тенис идоли Франческа Скиавоне, Флавия Пенета, Сара Ерани, Жо-Вилфрид Цонга, Фабио Фонини, Симоне Болели, Корадо Барацути и Никола Пиетранджели, както и с треньора Патрик Муратоглу.

https://www.tennistrophy.com
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР