Посланици, предприемачи, звезди и светила в медицината връчиха големите годишни

...
Посланици, предприемачи, звезди и светила в медицината връчиха големите годишни
Коментари Харесай

Журналист от ФАКТИ с голямата годишна награда за журналистика

Посланици, бизнесмени, звезди и светила в медицината връчиха огромните годишни медийните награди на XI-тото издание Balkan MEDIA Awards 2022. Церемонията Balkan MEDIA Awards 2022 поддържа построяването на храма в родопското с. Забърдо.

Журналистката от ФАКТИ Оля Ал-Ахмед бе удостоена с най-голямото отличие като най-хубав публицист в задача " Общество ". Това е най-престижната и висока премия която се дава на публицист за отразяване на разнообразни наболели тематики в обществото, за истината и обективността на чистата неподправена публицистика, която ФАКТИ.БГ могат да подсигуряват.



XI-ото издание на годишните награди за публицистика Balkan MEDIA Awards 2022 даде старт на благотворителна акция за построяването на храм в известното родопско село Забърдо. Учредител на състезанието е ПР-агенцията " ВИП Комюникейшън ". Церемонията по награждаването се състоя броени дни преди празника на буквите и българската книжовност - на 20 май, от 19.00 ч. в Black & White Piano Lounge в Grand Hotel Millennium в София.
`Журналист

Годишните медийни награди насърчават и подкрепят развиването на най-хубавите практики в медиите у нас. Партньорите на ПР-агенцията осигуриха предметни и почетни награди за призьорите от фирмите ФРЕШ ПРИНТ, Рефан, Едоардо Миролио и други

Над 40 публицисти от национални медии и над 150 ВИП посетители участваха на церемонията. Наградите бяха в категории " Общество ", " Икономика ", " Иновации ", " Култура и изкуство ". Бяха връчени и специфични награди за повсеместен принос в развиването на публицистиката у нас.

Основната цел на церемонията е да подкрепи стремежите на медиите да основават положителни вести, отразяващи развиването на всички публични и стопански сфери в страната. Да разпространяват триумфите на българския бизнес, българските гении и благотворителните начинания.

Припомняме, че журналистката Оля Ал-Ахмед, която е отличена в категория " Общество ", е основател на акция за набиране на средства за разкриване на музей на майка си - огромната българска и международна поетеса Ваня Петкова, отишла си през 2009 година, в къща ѝ в първомайското село Езерово.

Досегашни носители на влиятелния приз са публицистите Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Васил Иванов, Мира Добрева, Светослава Рудолф, Георги Коритаров.

И тази година измежду призьорите се подредиха публицисти от Българска национална телевизия, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, ТВ Евронюз България, ТВ 1, 24 ТВ, а също и кореспонденти от печатни и ел. медии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР