Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа се срещна днес

...
Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа се срещна днес
Коментари Харесай

Херо Мустафа обсъди с Данаил Кирилов въпроси по върховенството на закона

Посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа се срещна през днешния ден с министъра на правораздаването Данаил Кирилов и неговите заместници.

Те разискаха въпроси по върховенството на закона преди срещата за стратегическия разговор сред Съединени американски щати и България в сряда, оповестиха от посолството на Съединени американски щати в София.



На срещата участва и Пол Веки, районен шеф за Централна и Източна Европа / Близкия Изток в Службата за развиване, подкрепяне и образование на задгранични прокурори.

На срещата също по този начин участва и Джесика Ким, новият непрекъснат консултант по юридическите въпроси към Посолството на Съединени американски щати.

Г-жа Ким дойде предишния месец, с цел да заеме поста си на непрекъснат юридически консултант за България и Румъния към Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, като в това си качество ще дава отговор за даването на помощ за правосъдната система, за създаване на потенциал в битката против публичната корупция, прането на пари и проведената престъпност. Двете страни се споразумяха да развиват разговор и да споделят ноу-хау за по-голяма самостоятелност на съда и отчетност на прокуратурата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР