Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова, коментирайки изявленията на

...
Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова, коментирайки изявленията на
Коментари Харесай

Митрофанова: Това, че съм виновна за падането на кабинета вероятно е най-удобното обяснение

Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова, разяснявайки изказванията на българския министър председател, че тя е отговорна за гласуването на избор на съмнение, сподели, че това е доста „ удобно” пояснение за управляващите – Русия е постоянно отговорна за всичко, заяви РИА Новости. Вчера след вота на съмнение Кирил Петков съобщи: " За мен беше чест да оглавявам държавно управление, свалено от Борисов, Пеевски, Трифонов и Митрофанова ".

" Това, че съм отговорна за рухването на кабинета евентуално е най-удобното пояснение, тъй като нашата страна е отговорна за всичко, което се случва в България. През предходната година българите гласоподаваха три пъти за парламент и бе формирано съдружно държавно управление. Партиите в Народното събрание са от друг политически набор ", съобщи Митрофанова.

" Когато страната стартира да изпитва усложнения, управляващите стартираха антируската нервност, макар че България е настроена другарски към Русия. Това, че София застана в челните редици на глобите против нашата стана, провокира най-малкото неразбиране измежду елементарните български жители. България не е богата страна. Освен това инфлацията доближи 18%. Това е доста високо равнище и това се отразява отрицателно върху хората в страната. Има още един проблем – Северна Македония. България блокира пътя на югозападната си съседка към Европейския съюз по исторически аргументи. Това дружно с икономическата рецесия докара до рухването на кабинета ", добави тя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР