Посланик Роб Диксън адмирира, че ще затворим въглищните си центали.

...
Посланик Роб Диксън адмирира, че ще затворим въглищните си центали.
Коментари Харесай

Посланик Роб Диксън адмирира, че ще затворим въглищните си центали

Посланик Роб Диксън адмирира, че ще затворим въглищните си центали. Същевременно разгласи, че 80 % от популацията над 12-годишна възраст в Англия е имунизирано. Това значи, че 130 000 живота бяха избавени с помощта на имунизациите. Нивата на хоспитализации са с 76 % по-ниски, а на умрелите с 88 %. Тези данни разгласи по Нова тв Диксън, дипломат на Англия в България.

„ Както множеството страни, и Обединеното кралство е изправено пред редица провокации поради ковид. Здравната система и стопанската система ни са под сериозен напън. Имаме шанс, че съдействието сред държавно управление, икономически бранш и просвета е доста мощно. Успяхме да създадем много бързо сериозна имунизационна акция ", сподели още Диксън.
свързани новини6463на 31.01.2020
Той разяснява и основната среща на Организация на обединените нации за климата.

„ Обединеното кралство е хазаин на срещата. Над 130 000 международни водачи ще участват на нея. Целта ни е да ограничим повишението на температурите до градус и половина до края на века. Знаем, че изоставаме от тази цел. Това покачване води до пожари, наводнения. С голямо задоволство посрещнахме новината, че България е сложила последна цел за преустановяване на въгледобива в Маришкия басейн. Въглищата непрекъснато нарастват. За 9 години от 40 % взаимозависимост от въгледобива за рандеман на електричество сега сме под 2 %. Следващите години ще реализираме нулево електричество от въглища”, сподели Роб Диксън.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР