Послание в бутилка, хвърлена в морето от брега на Ню

...
Послание в бутилка, хвърлена в морето от брега на Ню
Коментари Харесай

Послание в бутилка стигна по море от Ню Джърси до Нюфаундленд

Послание в бутилка, хвърлена в морето от брега на Ню Джърси, е пътувало 6 седмици на север, преди да стигне до Нюфаундленд, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Холи Романек разясни, че посетила Санди Хук дружно с майка си и други членове на фамилията си през месец май, когато решила да постави обръщение в празна бутилка "Старбъкс фрапучино " и да я хвърли в океана.

В посланието се споделя "Тази бутилка е хвърлена в Атлантическия океан от брега на Санди Хук, Ню Джърси. Ако я намерите, се надявам, че ще имате прекрасен ден. Моля, изпратете ми имейл. Хвърлена в океана на 19 май 2019 година ". Посланието е съпроводено от рисунка на усмихнато лице.

Холи получила отговор от мъж, който прецизирал, че намерил бутилката край скали от групировката Флатрок Коув на остров Нюфаундленд. Мъжът уверил, че разкрил бутилката към 6 седмици откакто е била хвърлена в океана.

В края на август семейство, което се разхождало на брега в Уелс, също откри обръщение в бутилка. Тя била хвърлена в морето преди близо 4 години от немска двойка, която пътувала с транспортен съд. Семейството пресметнало, че бутилката е пропътувала към 2800 км.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР