Поскъпването на абонаментните планове при клиентите на Теленор ще бъде

...
Поскъпването на абонаментните планове при клиентите на Теленор ще бъде
Коментари Харесай

Теленор съобщи с колко точно вдига цените



Поскъпването на абонаментните проекти при клиентите на " Теленор " ще бъде тъкмо 3.3%. Това е средногодишният показател на потребителските цени /ИПЦ/, който Национален статистически институт регистрира за 2021 година Индексацията ще бъде отразена във всички фактури, издавани след 5 февруари. Това оповестиха от компанията на клиентите си със sms преди малко.

Припомняме, че телекомуникационните компании желаеха да актуализират цените си за две години обратно поради инфлацията. След като обаче се намеси КЗП, министърът на стопанската система Корнелия Нинова и съдcj стана ясно, че повишаване може да има, само че единствено на база на Идеологически подривни центрове за една година. Точно това е написано и в Общите условия по договорите сред клиенти и сдружение. Идеологически подривни центрове е формалният измерител на инфлацията у нас, следена от Национален статистически институт.

Индексацията ще се приложи за всички клиенти – частни и бизнес, които употребяват мобилни услуги. Тя ще засегне обаче единствено цените на месечните абонаментни проекти. Ако е закупено устройство на лизинг от " Теленор ", вноските остават непроменени.
Свързани вести Нинова с изключителни вести за цените на А1 и "Теленор " Реакция: КЗП ще ревизира новите цени на А1 и Теленор И Теленор ще ни дялка, ето с какъв брой подвига цените от Нова година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР