Посинени снимки от неясен период, бомбардиране с лабилни статуси, подхвърляне

...
Посинени снимки от неясен период, бомбардиране с лабилни статуси, подхвърляне
Коментари Харесай

Ваня Щерева обясни как разкрили, че Диана лъже за побоя

Посинени фотоси от неразбираем интервал, бомбардиране с лабилни статуси, подмятане на жокери за " виновника ", търсене на внимание, липса на логичност в изказванията, липса на съвпадения в изказванията.

Това написа Ваня Щерева във връзка на проблема с Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Актрисата упорства, че е била бита и ритана от сътрудника си, а по случая бе стартирано следствие. 

Преди дни прокуратурата публично излезе със мнение, че няма доказателства за покачване на обвинявания. 

Именно тогава и Вергов проговори за първи път по проблема и описа своята версия. След думите му всеобщо актьорската колегия стартира да го цитира и да се изрича в негова поддръжка. 

Диана Димитрова пък се закани, че няма да остави нещата по този начин. Тя го атакува още по-остро и в четвъртък разгласява нови по думите й фотоси, които отразяват състоянието й след въпросн ия побой. 

Ето какво още споделя Щерева по случая, защитавайки Вергов:

" Един път е ударена пред цялостен екип от 30 души, които не са реагирали (как не се откри най-малко един с топки от тоя екип да скочи), няколко дни по-късно се оказа ритната в лицето " с мъжка обувка " пред нула очевидци.

Веднага след което е траяла да снима подиуми за сериала, вместо да лежи най-малко седмица в болница след тая " мъжка обувка. "  Показанията на " жертвата " месеци наред образуваха публично мнение и цапаха името на огромен наш артист и мой непосредствен другар.

Като човек на логиката, си мисля: Ако си уверен в истината си, няма да сменяш версиите си, няма да криеш името на " причинителя " от боязън след това да не бъдеш съден за клюка, и все един очевидец ще се откри да те поддържа. Вместо това всички свидели са удостоверили противоположната версия - удар не е имало.

Извън логиката - познавам Юли от... цялостен живот и му имам вяра. Не единствено тъй като ми е другар, а защото ми е разказвал за този спор още когато се случи. И неговата версия тогава, когато не е подозирал, че след 5 години една егоцентрична жена ще му скочи на главата с обществен скандал, е същата като в този момент.

Същата като на очевидците. Дълго става, само че мълчанието за нас, всички негови другари през последните месеци, не беше елементарно. Мълчанието за Юли беше тройно по-трудно - трудно, изтощително, депресиращо.

Трябва доста да внимаваме, когато си сформираме мнение от истерични статуси, да не забравяме, че освен дамите могат да се окажат жертви на принуждение, и че психическото принуждение е равно на физическото. Понякога може да бъде и по-страшно.

От през вчерашния ден думите на Юлиан по случая са в медиите.

Ето част от тях:

" Психическият тормоз Е принуждение.

Набеждаването на почтен човек Е принуждение.

Лъжливите вести СА принуждение.

Злонамереното уронване на престижа (на който и да било) Е принуждение.

Клеветата Е принуждение.

Внушенията без споменаване на име СА принуждение. " "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР