Пощенска банка е първата банка в страната, която подема инициатива

...
Пощенска банка е първата банка в страната, която подема инициатива
Коментари Харесай

Пощенска банка премахва таксата за вноска на суми в лева по сметките си за граждани



Пощенска банка е първата банка в страната, която подема самодейност за унищожаване таксата за вноска на суми в лв. по сметките за жители, подкрепяйки по този метод напъните за присъединението ни към еврозоната и приемането на еврото за национална валута. Безплатното внасяне на банкноти в лв. ще се ползва в интервала от 1 април до 1 юли по всички сметки и депозити в лв. на клиенти - физически лица, ще е годна за следните канали за банкиране - на каса във финансов център, през АТМ устройство с депозитна функционалност или посредством цифровите зони за самообслужване, ще бъде без ограничаване на импортираната сума, при вноска на каса, като за суми над 100 000 лева ще е належащо предварителна писмена поръчка от 3 работни дни.

При внасяне на АТМ или терминално устройство на самообслужване изискванията ще се ползват до размера на оптималните дневни предели за съответния канал. Кампанията е основна за Пощенска банка, която прави жест към своите клиенти като им оказва помощ да стартират подготовката си за приемането на еврото за национална валута и потвърждава още един път нейната ангажираност и национална отговорност по отношение на идното присъединение на страната ни към еврозоната.
 Снимка 658904
Източник:

" В Пощенска банка постоянно се стремим да отговаряме на потребностите и упованията на нашите клиенти и това е заложено в основата на всеки артикул, услуга или идея, които създаваме и с които допълваме непрестанно своето портфолио. С нашето решение да предизвикваме акция за унищожаване на таксата за вноска на суми в лв. по сметките за жители ние демонстрираме още веднъж уговорката си на приближен и благонадежден сътрудник, улесняваме оптимално клиентите и заявяваме своята дейна поддръжка за бъдещето на страната в еврозоната. В 3-месечния интервал на акцията всеки клиент може да внесе левовите си банкноти, които държи в брой при себе си, без такса по левовата си сметка в банката, за след това, към датата на въвеждане на еврото в страната, да се улесни плануваното на национално равнище автоматизирано и гратис превалутиране на левовите сметки в евро. В подтекста на идното приемане на страната в еврозоната решението ни е стратегическо и цели да поддържа нашите клиенти в подготовката им за приемане на новата национална валута ", разясняват от Пощенска банка.

Настоящите клиенти на Пощенска банка могат да употребяват откритите си сметки в лв., по които да внесат своите спестявания през най-удобния за тях канал и когато и да е изцяло гратис в интервала на акцията. Потребителите, които към момента не разполагат с дейна разплащателна, спестовна или депозитна сметка в лв., също могат да се възползват от преимуществата, които дава банката, и да изберат предложение, което дава отговор на техните съответни потребности, ползи и желания.
 Снимка 658905
Източник:

Пощенска банка е измежду водачите в банкирането на дребно, като предлага редица новаторски услуги и съвременни продуктови решения за потребителите от всеки сегмент. Със спестовна сметка " Мега Плюс " клиентите разполагат със средствата си свободно и когато и да е, а един път месечно имат опция за гратис изтегляне на каса до 2 000 лева на месец, считано от датата на откриването ѝ. Сметката е без условие за минимално салдо, предлага алтернатива за издаване на дебитна карта и разполагаемост със средствата когато и да е от денонощието, дава непрекъснат достъп до цифровите канали на банката - интернет/ мобилно банкиране, мобилния портфейл ONE wallet by Postbank, както и цифровите зони за експресно банкиране, и идва с опция за разкриване напълно онлайн посредством Евротръст или с дипломиран електронен автограф (КЕП) посредством системата за електронно банково обслужване " Интернет банкиране ". В интервала на промоционалната акция " Мега Плюс " ще бъде без такса за разкриване на сметката в българска валута, а клиентите могат да се възползват от предлагането за гратис внасяне на банкноти в лв. по нея.

С новаторската разплащателна сметка " Супер сметк@ " от Пощенска банка клиентите могат сами да ръководят и отстраняват месечната си такса, както и да получават паричен бонус, като я употребяват интензивно в всекидневието си за постоянни разплащания и преводи. При направени 5 електронни преводи на месец, като изтегляне на пари в брой от банкомат, заплащане на ПОС терминал в търговски обекти или онлайн извършване на покупки, банката отстранява автоматизирано месечната такса за поддържане на сметката. В допълнение, с нея потребителите получават по-ниска такса за изтегляне на банкомат на банката с дебитна карта към сметката, алтернатива за издаване на дебитна карта Mastercard/Visa Classic с 2 000 лева дневен предел за изтегляне и без месечна такса за обслужване, достъп до всички цифрови канали на банката, опция за разкриване напълно онлайн посредством Евротръст или с дипломиран електронен автограф (КЕП) посредством системата за електронно банково обслужване " Интернет банкиране ", както и преференциални лихвени условия при кандидатстване за потребителски и жилищен заем. В интервала на промоционалната акция клиентите могат да се възползват и от безвъзмездни вноски на суми в лв. по своята " Супер сметк@ ".
 Снимка 658906
Източник:

Разплащателната сметка " Златно време ", предопределена особено за клиентите в пенсионна възраст, предлага на своите притежатели атрактивни условия - без такси за разкриване и за изтегляне от банкомат на Пощенска банка с дебитната карта към сметката, преференциална такса за месечно обслужване, алтернатива за издаване на дебитна карта Mastercard/Visa Classic с 2 000 лева дневен предел за изтегляне без месечна такса за обслужване, по-ниска такса за изтегляне на суми в брой на каса до 2000 лева дневно, без условие за поддържане на минимално салдо, както и непрекъснат достъп до цифровите канали на банката. Потребителите с разплащателна сметка " Златно време " също ще имат опция за безвъзмездни вноски на суми в лв. в интервала на промоционалната акция.

Специалната Младежка стратегия " Project YOUth " на Пощенска банка е ориентирана към деца и младежи в три възрастови групи с концепцията да ги вкара в света на банковите артикули и услуги, създавайки им умеенето да се грижат за своите финанси. Най-младите клиенти на институцията имат опция да изберат за своята дебитна карта един от шестте особено основани дизайна и да се възползват от редица други преимущества. " Project YOUth " е без такси за разкриване и обслужване за възрастови групи 7-14 година и 14-18 година и преференциална месечна такса за младежи сред 18-26 година, алтернатива за конфигурация на самостоятелно избрани дневни предели за изтегляне и заплащане с картата, съобразени с възрастта на притежателя, гратис изтегляне на суми от банкомати на Пощенска банка с дебитната карта към сметката, преференциална такса при изтегляне на АТМ устройство на друга банка за възрастова група 18-26 година, безвъзмездни SMS вести за преводи с дебитната карта и без минимална сума за разкриване и обслужване. В интервала на промоционалната акция и с " Project YOUth " всяка вноска на сума в лв. ще бъде без такса.

Иновациите и стремежът към непрекъснато рационализиране са заложени в корпоративното ДНК на Пощенска банка. Водеща цел за институцията е да бъде оптимално потребна на своите клиенти, осигурявайки им чудесно прекарване и следвайки своята стратегическа рамка за развиване на екосистема от цифрови и обичайни канали за банкиране по отношение на световните трендове в света на финансите. Повече информация за цялата гама от решения на Пощенска банка, както и за опцията за безвъзмездни вноски на суми в лв. по сметки за самостоятелни клиенти, може да бъде открита онлайн на, както и във всеки един от центровете на институцията в страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР