Посетител на концерт хвърли питие по Cardi B, докато тя изпълняваше на сцената, така че тя отвърна на удара

...
Членовете на публиката на концерти през последните месеци продължиха да
Коментари Харесай

Членовете на публиката на концерти през последните месеци продължиха да хвърлят предмети по артисти, които изпълняват на сцената, а на рапърката Cardi B й стига.

В събота рапърът "WAP" беше на сцената в Drai's Beach Club в Лас Вегас, когато член на публиката се появи да хвърли питие по нея, както се вижда във видеозапис, публикуван в социалните медии.

В клипа се вижда как Cardi B се пръска с течност от чашата, докато изпълнява своя хит от 2018 г. „Bodak Yellow“. Очевидно разстроена, тя реагира незабавно, като хвърли микрофона си в тълпата, докато охраната се втурна към сцената.

След това се виждат повече охранители да се стичат към лицето в тълпата, докато тя гледа от сцената, преди да продължи със сета си.

Публикация, споделена от CNN (@cnn)

В друго видео, публикувано в TikTok в събота, се вижда как Cardi B хвърля микрофона си по диджей, който изглежда прекъсна песента й по-рано по време на изпълнение в нощния клуб на Drai в петък.

CNN се свърза с представител на Cardi B за коментар.

Инцидентът в Лас Вегас в събота е само последният от поредица подобни сцени на концерти, където артисти – включително Дрейк, Келси Балерини, Хари Стайлс и Бебе Реджа – са станали мишена на предмети, хвърляни по тях, докато са на сцената, като някои артисти претърпял наранявания в резултат на това.

Едва наскоро изпълнители, включително R&B певицата Моника и кънтри звездата Миранда Ламбърт, се включват, когато видят поведение, което не одобряват.

Миналата седмица Моника скочи от сцената, след като стана свидетел как някой уж нападна женска публика в тълпата на нейното шоу в Детройт.

Тя беше похвалена за намесата си, когато кадрите от кавгата станаха вирусни в социалните медии, а по-късно тя каза пред Аби Филип от CNN, че смята, че концертите са се превърнали в „опасно пространство и място“.

„Просто наистина искам това да се промени“, добави тя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР