Посещението на премиера Бойко Борисов в Русия, което трябваше да

...
Посещението на премиера Бойко Борисов в Русия, което трябваше да
Коментари Харесай

Борисов съкрати визитата си в Русия с един ден

Посещението на премиера Бойко Борисов в Русия, което трябваше да продължи и през днешния ден, към този момент завърши.

След срещата си с президента Владимир Путин, сътрудника си Дмитрий Медведев и българската общественост в Моска българският министър-председател е решил да понижи визитата си, оповестена в началото за 30 и 31 май, и се прибра още нощес, заяви bTV.

От срещата с Путин през вчерашния ден стана ясно, че България може да бъде включена в газовия план " Турски поток ". Турция също била съгласна за това.

Малко по-късно обаче представителят на съветския президент Дмитрий Песков разгласи, че тематиката е обсъждана, само че нищо съответно не е контрактувано.

" Надявам се президентът Путин да постави всички старания, колкото е допустимо по-скоро спорът в Сирия да свърши, с цел да може надлежно тази мигрантска вълна да спре да тормози Европа ", показва коментар на Борисов в формалния му профил във Фейсбук. " Ключовите думи, към които всички би трябвало да се обединим са мир, разговор и компромис ", показва той.

След срещата си с съветските държавни водачи в Москва министър председателят се срещна и с представители на българската общественост. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР