Посещение на воден увеселителен парк в Румъния за трима, 3

...
Посещение на воден увеселителен парк в Румъния за трима, 3
Коментари Харесай

Над 1000 награди раздава PLOVIDV PLAZA мол на Звездомания

Посещение на воден увеселителен парк в Румъния за трима, 3 СПА уикенда за двама и 5 вечери в изтънчен ресторант са единствено част от премиите, които раздава най-модерният и огромен търговски център в града PLOVDIV PLAZA.

За всяка направена покупка в търговски обекти на мола в интервала 9-12 май 2019 година посетителите ще може да получат стикер. При попълване на 5 стикера в специфичната „ 5-звездна карта “ те ще имат право да вземат участие в томболата с изключение на за огромните награди и за още доста талони и ваучери за магазините на територията на PLOVDIV PLAZA.

От през днешния ден до неделя молът ще се трансформира в същинска звездна сцена. В първия ден на Звездомания почитателите на Иво Аръков, Наум Шопов, Чоко и Петя Стоянова – Пенелопе ще могат да пазарят дружно със своите идоли. А от 18.00 часа – да беседват с тях на почитател среща в атриума при LED екрана. Днес и на следващия ден продължава изнесеният ефир на Радио Energy, по време на който посетителите на комерсиалния център могат да насочат своите пожелания онлайн в ефира на Energy Request и да печелят награди.

В петък от 17.00 часа купонът в PLOVDIV PLAZA продължава с цялостна мощ с караоке шоу, с водещ Георги Енчев и награди от разнообразни фешън марки.

Кулминацията на звездните събития в мола ще е през почивните дни. В събота от 16.00 часа стартира концерт, последван от почитател среща със звездите на Virginia Records – DARA, Ева Пармакова, Михаела Маринова, Йоана, 4 Magic и Pavell&Venci Venc’.

В неделя програмата е още по-интригуваща. От 11.30 часа стартира детското караоке с доста награди за малчуганите. След него, от 13.00 часа децата ще може да се поизцапат и сътворят най-прекрасни мемоари и дарове по време на Звездната глинена работилничка, а по-смелите каки и батковци ще имат опция да тестват своите умения в ходенето на кокили.

В 14.00 часа фурията Милица Гладнишка дружно с Ангел Заберски (пиано) и Борис Таслев (бас) ще отвее посетителите в " Пътешествие до центъра на сърцето ", а от 15.00 часа още веднъж на сцената при LED екрана стартират Виц дуели, в които може да се включат всички шегобийци и да завоюват доста награди.

Пълната стратегия на Звездомания

Четвъртък, 9 май

13-19 ч. Шопинг със звездите в PLOVDIV PLAZA

17-19.00 ч. Радио Energy Request – изнесен ефир на радио Енерджи на територията на PLOVDIV PLAZA (Западен атриум)

Петък, 10 май

17.00 ч. Звездно караоке шоу с Георги Енчев (Източен атриум)

17-19.00 ч. Радио Energy Request – изнесен ефир на радио Енерджи на територията на PLOVDIV PLAZA (Западен атриум)

Събота, 11 май

16.00 ч. Концерт и почитател среща със звездите на Вирджиния Рекърдс – 4-часово събитие с най-нашумелите реализатори на Вирджиния Рекърдс (Източен атриум)

Фейс пейнтинг, клоуни и доста занимания за децата през целия ден.

Неделя, 12 май

11.30 ч. Детско караоке (Източен атриум)

13.00 ч. Звездна глинена работилничка (Ниво 1, Източен атриум)

13.00 ч. Училище по акробатика и вървене на кокили (Ниво 1, Западен атриум)

13.30 ч. Театър с Милица Гладнишка и " Пътешествие до центъра на сърцето " Ангел Заберски (пиано) и Борис Таслев (бас) (Източен атриум)

15.00 ч. Виц дуели (Източен атриум)

Фейс пейнтинг, клоуни и доста занимания за децата през целия ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР