Португалският Витория Гимараеш е почти сигурен, че ще успее да

...
Португалският Витория Гимараеш е почти сигурен, че ще успее да
Коментари Харесай

Борещ се за място в Европа португалски тим сигурен, че ще си върне ас от Лудогорец

Португалският Витория Гимараеш е съвсем сигурен, че ще успее да си върне централния защитник Жосуе Са от , осведоми локалното издание O Jogo. Операцията е улеснена от готовността на бранителя да си понижи заплатата, като в подмяна да получи по-дългосрочен контракт.
Евентуален проблем обаче може да се окаже фактът, че португалският отбор желае да притегли Са за допустимо най-малка трансферна сума, което не се харесва изключително на Лудогорец. Са е младеж на Витория Гимараеш и е част от клуба сред 2011 и 2017 година. В този интервал обаче бе предан чартърен, а и бе част от втория тим на клуба.
Жосуе Са бе мощно мечтан от Витория Гимараеш и през предишното лято, само че " орлите " не желаеха да пуснат своя футболист. Сега той не заема толкоз централна роля в тима и Лудогорец е по-склонен да се раздели с него, което кара португалците да са оптимистично въодушевление за прехвърлянето.
Витория Гимараеш е на 8-ото място във краткотрайното класиране в елита на Португалия, като има 23 точки от 17 мача. Тимът се намира на 4 пункта от 5-ата позиция, която дава право на присъединяване в европейските клубни шампионати. Там е Жил Висенте, който е и с мач повече.
Съвсем .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР