Португалският полузащитник на Лудогорец Клод Гонсалвеш ще бъде на разположение

...
Португалският полузащитник на Лудогорец Клод Гонсалвеш ще бъде на разположение
Коментари Харесай

ДОБРА НОВИНА: Гонсалвеш ще играе срещу Аякс

Португалският полузащитник на Лудогорец Клод Гонсалвеш ще бъде разполагаем на Ивайло Петев за дуела против Аякс в Лига Европа. Първоначално се смяташе, че футболистът ще бъде осъден, защото натрупа 3 жълти картона от началото на акцията в Европа. Той получи публични предизвестия по време на дуела Лудогорец – Балкани (4:0) и двата мача против Астана – загубата с 1:2 в Казахстан и успеха с 5:1 в Разград.

УЕФА обаче е направила промени в разпоредбите от този сезон, които на процедура избавиха Гонсалвеш от наказване. Според регулациите след всеки 2 изиграни кръга от европейските шампионати картоните на играчите се понижават с един. Така, след мачовете против Олимпия Любляна, картонът от дуела с Балкани е изнемощял. Сега Гонзалвеш има две публични предизвестия, което значи, че би трябвало да внимава, защото възможен трети жълт картон в първия мач против Аякс ще го извади от реванша.
Добрата вест за Ивайло Петев е, че няма други футболисти, които да „ висят “ с жълти картони преди първия мач с Аякс. Двама играчи натрупаха по два картона – Марсел Хайстер и Педро Нареси, само че на база новото предписание в дисциплинарните разпореждания, по един от получените картони е изнемощял след дуелите против Олимпия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР