Португалският гранд Бенфика анулира билетите на гостуващите фенове на Олимпик

...
Португалският гранд Бенфика анулира билетите на гостуващите фенове на Олимпик
Коментари Харесай

Бенфика анулира билетите за гостуващите привърженици на Олимпик Марсилия за двубоя между двата тима от Лига Европа

Португалският гранд Бенфика анулира билетите на гостуващите почитатели на Олимпик Марсилия за идния първи мач сред двата отбора от четвъртфиналните в Лига Европа на следващия ден, откакто в клуба бяха предизвестени от управляващите за подготвяни конфликти сред последователи на двата тима.

Миналата седмица френските управляващи не разрешиха на почитателите на " лисабонските орли " да участват на реванша, а от португалския клуб последваха образеца и анулираха към този момент отпечатаните билети за последователите на Марсилия за първия дуел.

От Бенфика осведомиха, че са били предизвестени от управляващите за опасност за публичния ред посредством осъществяване на актове на принуждение, включващи почитатели на двата клуба, както и със силите за сигурност ".

В изказване на клубния си уебсайт от Олимпик Марсилия споделиха, че ще създадат „ всичко по силите си в полза на своите последователи, с цел да подсигуряват, че ще участват на мача в четвъртък в Лисабон.

" Олимпик Марсилия ще продължи напъните си, до момента в който не получи позитивен отговор на проблема за своите последователи, чието държание беше образцово този сезон в Европа ", се споделя в изказването на френския отбор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР