Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо обеща на феновете на Манчестър Юнайтед

...
Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо обеща на феновете на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Роналдо с гръмко обещание: Ще пренапишем историята на Ман Юнайтед

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо даде обещание на почитателите на Манчестър Юнайтед да пренапише историята на клуба след завръщането си на „ Олд Трафорд ".

Както е известно, „ алените дяволи " официализираха прехвърлянето на нападателя от Ювентус. Той се обърна персонално и към великия Сър Алекс Фъргюсън, който преди време го взе в клуба.

Ето какво написа Роналдо в профила си в „ Instagram ":

Всеки, който ме познава, знае за моята безкрайна обич към Манчестър Юн. Прекараните тук години бяха изключителни и пътят, който извървяхме дружно, беше записан със златни букви в историята на тази велика институция.
Дори не мога да стартира да показвам какво усещам сега, откакто завръщането ми на „ Олд Трафорд " беше оповестено. Това е като сбъдната фантазия, откакто толкоз пъти се завръщах тук в мачове против Юнайтед. Дори тогава - като противник - постоянно усещах любовта и уважението на почитателите по трибуните. Точно по този начин фантазиите стават действителност!
Първата ми купа от Висшата лига, първата ми купа, първата ми повиквателна в националния отбор на Португалия, първият ми успех в Шампионската лига, първата ми „ Златна обувка " и първата „ Златна топка "... всички те станаха факт с помощта на специфичната ми връзка с " алените дяволи ". Историята беше написана в предишното и ще бъде пренаписана още веднъж! Имате думата ми!
Аз съм тук!
Върнах се там, където ми е мястото!
Нека да го създадем още веднъж!
PS - Сър Алекс, това е за теб...
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР