Портокалите отдавна са любима закуска на спортистите и ние все

...
Портокалите отдавна са любима закуска на спортистите и ние все
Коментари Харесай

Хапвайте това преди тренировка за двоен ефект

Портокалите от дълго време са обичана закуска на спортистите и ние все се чудехме за какво. Оказва се, че цитрусовите плодове са повече от една здравословна и хидратираща храна.

В тях има богато наличие на съединяване, наречено р-синефрин, което подтиква изгарянето на мазнините. Особено в случай че бъде признат преди подготовка, сочи British Journal of Clinical Pharmacology study.

Проучване е било извършено измежду десетки спортисти, половината, от които приели по един портокал час преди подготовка, а други директно преди този момент. Те трябвало да се упражняват при по-ниска или умерена активност. Изследването посочило, че алкалоидите повишили скоростта на окисление на мазнините и понижили окислението на въглехидратите. Или в превод: те изгорили повече мазнини, вместо въглехидрати.

 Хапвайте това преди подготовка за двоен резултат

Експертите означават, че дейната съставна част се намира в супер ниска централизация в самия плод. Р-синефрин може да намерите в малко по-високи концентрации и в модифицирани артикули, като дестилат от горчив портокал.

Учените означават, че цитрусовите плодове не са храна знамение за изгарянето на мазнини, в случай че не поддържате здравословен режим на хранене. Те обаче сигурно ще подкрепят загубата на сантиметри към талията и ханша, а това по никакъв начин не звучи зле, нали? Хем похапвате, хем отслабвате!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР