Порто завърши позитивно участието си в група С на Шампионската

...
Порто завърши позитивно участието си в група С на Шампионската
Коментари Харесай

Порто нанесе пета поредна загуба на Олимпиакос

Порто приключи положително присъединяване си в група " С " на Шампионската лига. " Драконите " се постановиха с 2:0 като посетител на и нанесоха пета поредна загуба на гръцкия гранд. Португалците стигнаха до триумфа с попадения на от дузпа в 10-ата и Матеус Урибе в 77-ата минута.

Срещата потегли добре за гостите. Още в 6-ата минута при едно центриране от корнер нападател на португалците удари греда, а топката тупна на голлинията. Оказа се обаче, че преди този момент бранител на Олимпиакос е играл с ръка и след разглеждане с ВАР съдията уточни бялата точка, а Отавио осъществя за 0:1.

След това домакините имаха няколко положения, пропуснати от Йоргос Масурас и Юсеф ел Араби.

Порто обаче съумя да реши всичко с втори гол в 77-ата минута. Те проведоха контраофанзива, Луис Диас напредна до аутлинията и с доза шанс съумя да върне за Матеус Урибе, който със мощен шут вкара за 0:2.

Усилията на домакините дефинитивно бяха прекършени в 79-ата минута, когато Рубен Семедо си изкара втори жълт и червен картон.

Така Порто приключва на 2-ата позиция в групата с 13 точки и е на 1/8-финал. Олимпиакос пък остава 3-и с 3 точки и ще играе в Лига Европа напролет.

Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Олимпиакос 0:2краен резулат  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР