ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Алия Мур имаше 16 точки, 10

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Алия Мур имаше 16 точки, 10
Коментари Харесай

Топ поставеният Тексас използва доминираща защита, за да преодолее Гонзага и да влезе в Елитната осмица с победа 69-47

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Алия Мур имаше 16 точки, 10 битки и шест асистенции, Шейли Гонзалес добави 15 точки, а поставеният на върха Тексас употребява задушаваща отбрана, с цел да надмине четвъртия подложен Гонзага с 69-47 в петък вечер на районния полуфинал на Портланд 4.

Пренебрегван измежду другите сложени под номер 1 в шампионата на NCAA, Лонгхорнс изглеждаха част от кандидат за купата тази мартенска полуда, спъвайки офанзивата на Гонзага с висок резултат и вълнувайки Булдогс в ужасна нощ в офанзивния край.

Тексас (33-4) завоюва за 15-ти път в 16 мача и в никакъв случай не улесняваше Булдогс. Техният размер беше прекомерно огромен за Гонзага, с цел да се оправи и отбраната на Лонгхорнс задържа Гонзага единствено до три маркирани гола от игра и принуди девет топки в едно преобладаващо първо полувреме.

Трочка от ъгъл на Шей Хол в последните секунди на полувремето даде преднина на Longhorns от 37-18 на полувремето и Тексас беше на път към първото си присъединяване в Elite Eight от сезон 2021-22.

Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР