ПОРТЛАНД, Орегон. — Фаланга от федерални служители излезе от съда

...
ПОРТЛАНД, Орегон. — Фаланга от федерални служители излезе от съда
Коментари Харесай

Протестиращите в Портланд бяха бити, застреляни и грабнати. Години по-късно те са разочаровани от правни блокади за отговорност.

ПОРТЛАНД, Орегон. — Фаланга от федерални чиновници излезе от съда на Съединени американски щати в центъра на Портланд в нощта на 18 юли 2020 година и напредна върху протестиращи, стоящи наоколо.

Крис Дейвид от парка от другата страна на улицата видя служителите на реда да се забиват в протестиращите, като повалиха няколко от тях на земята. Седмици наред нощни митинги за расова правдивост след гибелта на Джордж Флойд в Минеаполис раздрусаха града и федералните управляващи дадоха отговор на периодическото принуждение с навлизане на правоприлагащите органи.

Военноморските сили ветеранът в никакъв случай преди не е взел участие в митинг, само че онази вечер той реши да се убеди самичък, откакто наблюдаваше с възходящо безпокойствие по какъв начин броят на федералните чиновници се усилва по напътствие на тогавашния президент Доналд Тръмп. Дейвид се приближи до опашката от служители на реда, които носеха бронежилетки и оръжия.

„ Стоях там и започнах да им задавам един и същи въпрос още веднъж и още веднъж: „ Вие нарушавате вашата к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР