ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Независим доклад, изготвен за полицейска агенция,

...
ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Независим доклад, изготвен за полицейска агенция,
Коментари Харесай

Преглед защитава действията на полицията преди масовата стрелба в Мейн. Правни експерти казват, че въпросите продължават да съществуват

ПОРТЛАНД, Мейн (АП) — Независим отчет, направен за полицейска организация, обяснява отговора на организацията на възходящите опасения за психологичното здраве на мъж, който по-късно извърши най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на Мейн, само че разкрива пропуснати благоприятни условия за интервенция за попречване на нещастието, споделиха правни специалисти в петък.

Въпреки получените предизвестия за влошеното психологично здраве на мъжа, закани в пияно положение и владеене на оръжие, шерифът на окръг Сагадахок Службата заобикаля да се изправи пред Робърт Кард, 40-годишният армейски резервист, който по-късно умъртви 18 души в зала за боулинг и бар на 25 октомври в Люистън, споделиха специалистите по отношение на отчета, оповестен късно в четвъртък от шериф Джоел Мери.

Тялото на Кард беше намерено — с огнестрелна рана — два дни след стрелбата. Скоро започнаха да се появяват известия, че той е прекарал две седмици в психиатрична болница месеци преди офанзивите и е натрупал оръжия.

Правните специалисти споделиха на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР