Портфейлът е един от незаменимите мъжки аксесоари. Независимо дали следите

...
Портфейлът е един от незаменимите мъжки аксесоари. Независимо дали следите
Коментари Харесай

Всички са полудяли по тях: Топ 2 страхотни портфейла за 2020 година, които трябва да имате!

Портфейлът е един от незаменимите мъжки аксесоари. Независимо дали следите стилните трендове или не, би трябвало да обърнете внимание на това, той постоянно да наподобява изрядно, тъй като неподреденият и препълненият портфейл може да скапе визията на всекиго.

Тазгодишните спечелили, които чупят върховете по продажба, и които засенчват по известност скъпите дизайнерските портфейли са част от лимитираната сбирка на стилната марка Hugo Gerard, позната с прелестните си качествени модели. Тези портфейли са доказателството, че не би трябвало да даваме един куп пари, с цел да имаме благонадежден, функционален и моден аксесоар! По-долу преглеждаме най-популярните портфейли през този сезон , които спрират дъха с неверотния си дизайн и функционалности.

1. Portofolio – грациозен мъжки портфейл
Съвременен и функционален, извънредно изтънчен модел портфейл, в който може да съхранявате пари и доста карти. Безпроблемно се побира в чанта, сако или в челен джоб на панталона – не прави гънки. Този е обичаният аксесоар на джентълмени и предприемачи, които го носят непрекъснато със себе си.



Дизайн и направа : в черен цвят, който му придава изтънчен тип. Красят го изчистени и минималистични елементи. Въодушевява с прегледна си вътрешна част. Подходящ е за съвсем всеки жанр. Изработен е от висококачествени материали, които не се захабяват. Подсилен е с цип, който съхранява картите и парите на несъмнено място. Издръжлив е и може да се употребява години наред.

Предназначение : В него може да държите пари, кредитни карти, документи и други дребни движимости. Има 12 отделения за предпазване на банкови карти и персонални документи, 4 по-големи загради за предпазване на банкноти и плътно поделение за мобилни телефони..

Къде да го купите и на каква цена : Може да поръчате на формалната страница, където може да вземете този прелестен образец с спомагателни 50 % понижение.

Оценка : 10/10

2. Tesoro – моден портфейл
Едно е несъмнено, още от пръв взор ще се влюбите в този страховит портфейл –. Прекрасният му дизайн е въодушевен от този на истинските модели портфейли на световноизвестни марки. От една страна е грациозен, от друга първокласен.

Дизайн и направа : пленява с невероятния си дизайн и изчистени форми. Краси го типичен затварящ се дизайн, който не излиза от мода. Надежден и първокласен. Ще пази движимостите ви на едно място и към този момент няма да се страхувате, че картите или парите ви ще изпадат от портфейла ви. Изработен е от качествени материали. Лицевата му страна има лека текстура, тъй че няма да се хлъзга в ръката ви, нито ще могат да ви го вземат елементарно.

Предназначение : Идеален за предпазване на банкноти. Освен това в него може да сложите доста банкови карти както и персонални документи, визитки и други дребни движимости. Разполага с две загради за предпазване на повече пари, 14 държача за карти и място за 2 фотоси.

Къде да го купите и на каква цена : Може да поръчате стилния фешън портфейл Tesoro само от формалната страница. Ако побързате, може да грабнете понижението, което сега е в действие, и да получите портфейл на домашния си адрес в период от 2-3 дни.

Оценка : 9,4/10

Заключение
Хубавият и качественият портфейл не би трябвало да основава пробойни в бюджета ви. Тези 2 елегантни портфейла са доказателство за това. Те задоволяват най-високи критерии – първокачествен тип, качествена направа и функционална вътрешна част.

Без значение дали употребявате кеш или предпочитате да плащате с карта, ние сме сигурни че няма да сгрешите с моделите от този лист. Всеки от тях ще ви помогне да оставите положително усещане и да покажете, че имате усет.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР