Порталът за електронни административни услуги на МВР ще бъде недостъпен

...
Порталът за електронни административни услуги на МВР ще бъде недостъпен
Коментари Харесай

МВР временно спира електронното плащане на глоби

Порталът за електронни административни услуги на Министерство на вътрешните работи ще бъде недосегаем до 21 януари в това число, оповестиха от министерството.
Причината е осъществяването на софтуерни настройки по план " Реализиране електронни административни услуги ".
Плащането на наказателни постановления и фишове през Портала ще е допустимо до 00:00 часа на 18 януари. След този период - до 21 януари, услугата също няма да е онлайн налична и заплащане ще може да се прави единствено на гише. След 19 часа на 19 януари до 21 януари няма да бъдат налични и услугите по прекачване на пътни транспортни средства.
Междувременно станя ясно, че Лондон има най-бавния градски център за напредване с кола в света, а софиянци са прекарали към 205 часа в колите си в час пик. Това демонстрират данните на компанията за сателитна навигация TomTom. Тя пусна своя годишен отчет, който дава информация за трендовете в трафика в централните елементи (и на до 5 км от тях) на 387 града в 55 страни през 2023 година
София се намира на 64-о място в тази класация, като 10 км в центъра на столицата ни са се изминавали приблизително за 20 мин и 50 сек през 2023 година, или с 30 секунди повече от 2022 година Данните на TomTom демонстрират, че за каране 10 км в една посока в сърцето на града столичните водачи са пътували към 205 часа предходната година в час пик, като 90 от тях са били поради тапи. За този интервал от време могат да се прочетат почти 41 книги.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР