Порталът Pornhub съобщи, че на 24 март далеч много повече

...
Порталът Pornhub съобщи, че на 24 март далеч много повече
Коментари Харесай

Феноменален ръст на гледането на порно в нета

Порталът Pornhub заяви, че на 24 март надалеч доста повече руснаци са гледали порно в мрежата от нормално. В обръщение на уеб страницата се споделя, че за един ден е имало феноменално нарастване на аудиторията.

Според оповестената графика от края на февруари растежът на вниманието на руснаците към порно на практика не се е трансформирал през целия интервал. До тази седмица най-мощният растеж на публиката е бил регистриран в неделя, 15 март (увеличение с 6,6 процента). На 24 март обаче обстановката се е трансформирала фрапантно - записаният растеж е 57,1 %.

Компанията отбелязва, че това е обвързвано с въвеждането на ограничения за самоизолация заради разпространяването на ковид. Но в тази ситуация с Русия, Pornhub също счита, че измененията в гледането са били повлияни от оповестяването на въвеждането на краткотраен безвъзмезден достъп до уеб страницата, за който всекидневно се изисква постоянна такса.

Ръстът е сходен на обстановката с Италия на 12 март - тогава публиката също набъбна с повече от половината (57%). В този ден Pornhub вкара безвъзмезден премиен достъп единствено за италианци заради изключително сложната обстановка в страната заради ковид.

В новото известие порно уеб сайтът акцентира, че безплатният достъп до наличието може да бъде задействан от всички до 23 април. Така чиновниците на Pornhub желаят да насърчат хората да стоят вкъщи и да имат най-малък контакт с останалите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР