Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Въпросът не е

...
Порочността в МВР трябва да бъде прекратена. Въпросът не е
Коментари Харесай

Само Не И Това, Гняв И Сълзи! Сидеров Лично Разкри Най-Страшното За Убийството На Виктория, Което Никой Не Посмя Да Каже!

Порочността в Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде прекъсната. Въпросът не е кой тъкмо ще оглави Министерство на вътрешните работи, а какво съставлява самата система и по какъв начин тя ще бъде реформирана.

Там трябват внезапни съкращения и надзор – аз персонално ще се заема с промените в системата, тъй като това, което се случи с Деница, може да се случи на всеки.

Атака има човек и за основен секретар и за министър на Министерство на вътрешните работи. Атака би трябвало да поеме това звено, тъй като имаме както хрумвания и идея, по този начин и моралното право да ръководим това министерство, което се занимава с всекидневната сигурност на българите.

Досега обаче никой от сътрудниците не се е обадил да каже какво мисли за концепцията. ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ би трябвало да се произнесат по отношение на концепцията цялото министерство да бъде прегледано тотално “, съобщи изрично Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР