Порното помага на жените да приемат собствената си външност, показа

...
Порното помага на жените да приемат собствената си външност, показа
Коментари Харесай

Как порното въздейства на жените

Порното оказва помощ на дамите да одобряват личната си осанка, сподели изследване на учени от университета Монаш в Австралия.

Въпреки че резултатите от няколко научни труда демонстрираха, че еротичните материали подхранват сериозното усещане на дамите към личните им тела, доста от участничките в проучването дали отговор, че порноактрисите са ненужно идеализирани.

Тайните на най-бързо растящата порнографска промишленост

Проучване разкрива кои са най-сексуално дейните градове в света

Колко постоянно дамите мислят за секс в действителност

Те декларирали, че гледането на филми за възрастни им е помогнало да одобряват личната си осанка.

Порното доставя наслаждение на дамите единствено в случай че сред актьорите има прочувствена непосредственост. В противоположен случай зрителките одобряват видяното на екрана за "нереалистично ".

Порнографските продукции са дали на подрастващите девойки потребна информация, само че също по този начин са повишили упованията им за секса.

В персоналните връзки въздействието също е двустранно.

Филмите за възрастни са въздействали отрицателно за близостта на някои от дамите с мъже, а на други са помогнали в разкрепостяването и разискването на половите стремежи с колегата.

Специалистите анализирали резултатите от 22 проучвания на учени от Съединени американски щати, Канада, Швеция, Англия, Австралия, Китай, Чехия, Израел и Република Южна Африка.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР