Порно индустрията е една от най-интересните изобщо. Просто тайните там

...
Порно индустрията е една от най-интересните изобщо. Просто тайните там
Коментари Харесай

Работещи в порно индустрията разкриват тайни от кухнята: 7 факта, които никой не знае

Порно промишлеността е една от най-интересните въобще. Просто тайните там са доста, а диалозите по тематиката постоянно са табу. В Reddit работещи в в тази сфера си направиха ръб и започнаха да разкриват малко известни обстоятелства за работата си. Ето част от тях:

" Има уеб уебсайт, който е отдаден на умряли порно артисти и в частност аргументите за гибелта им. Плашещо е какъв брой доста хора умират след самоубийство или свръхдоза, само че има и доста повече убийства, отколото допускате. "

Виж още: 3 невероятни неща, които се случват с тялото, в случай че спите с чорапи 

" Да се снима порно е скучно и постепенно. За всеки 5 минути, които гледате, има още най-малко 5, в което се настройва камерата, осветлението и се разискват ъглите на снимането. И постоянно сме прекалено много хора в стаята, където се снима. "

" В Япония промишлеността е доминирана от дами. Много е мъчно да се намерят мъже за фотосите. На всеки 70 мъже порно артисти има 10 000 дами. Затова и постоянно се снимат едни и същи мъже. "

" Дълбокото гърло във филмите се реализира със особено лекарство, което понижава естествените рефлекси за кашляне и повръщане. "

Виж още: Най-зловещата къща в Габрово, която в миналото била същински дворец на " българския Рокфелер "

" В по-голяма част от гей порното се снимат хетеросексуални мъже. Това постоянно изненадва хората. "

" Имаме лист с хора, с които не желаеме да работим. Това са или мъже, които свършват прекомерно бързо, или артисти с расистки мнения. Има и такива, които са прекомерно нападателни или такива, които постоянно са пияни или надрусани. "

" Има плашещо доста висшисти измежду актьорите. "

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР