Поредното нерегламентирано замърсяване на територията на община Асеновград беше изчистено

...
Поредното нерегламентирано замърсяване на територията на община Асеновград беше изчистено
Коментари Харесай

Почистено е поредното нерегламентирано замърсяване в Асеновград

Поредното нерегламентирано замърсяване на територията на община Асеновград беше изчистено от чиновници на сметопочистващата компания. Натрупаните боклуци край съдовете за боклук на улица „ Мануш Войвода “ в града бяха събрани рано тази заран. От отдел „ Екология и околна среда “ към общината осведомят, че по-голямата част от отпадъкът е бил строителен. Събрано е количество, задоволително да изпълни един съд – вид „ гондола “.

Община Асеновград оповестява, че площадката за гратис депониране действа интензивно. Тя е построена в приемната зона на Депото за твърди битови боклуци в града. Площта й е 500 квадратни метра. На нея има ситуирани четири съда от вид "гондола " с съдържимост на единия - 4 кубика. Всеки гражданин на общината може да съобщи безплатно строителен и едрогабаритен боклук (фотьойли, дивани, матраци и други мебели от семейството, тухли, керемиди, плочки, фаянсови и керамични изделия).

Припомняме, че в случай че опазваме природата чиста, тя ще ни се отплати. Самосъзнанието ще докара до по-добро бъдеще за децата на България. Нека не забравяме, че почистването на нерегламентираните замърсявания е за сметка на всеки един жител. Община Асеновград моли при видяни извършители да се алармира на телефон 112.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР