Поредното BG безумие!Жители на Добрич скочиха срещу поредното недоразумение -

...
Поредното BG безумие!Жители на Добрич скочиха срещу поредното недоразумение -
Коментари Харесай

Как ще мине майка с количка, а ако е с близнаци? СНИМКА

Поредното BG безумство!

Жители на Добрич скочиха против следващото неразбирателство - желаят оставката на архитекта, проектирал изработката на тротоар в града. Е, с право я желаят. И ние сме леко втрещени, откакто видяхме фотография, споделена в обществената мрежа Facebook. От нея излиза наяве, че фактически тротоарът е доста стеснен, а на всичкото от горната страна има подложен и дирек за знак - безусловно безумство.

Майките с колички, както и хората в инвалидни колички изпитват усложнения, когато се наложи да преминат през трасето. Ако пък се срещнат една против друга две майки с колички - едната от тях би трябвало да слезе на пътното платно измежду колите, в случай че успее обаче, тъй като до тротоара има паркирани транспортни средства.

Само преди дни Ви запознахме с сходен случай, само че от столицата - там пред магазин и по средата на тротоар в жилищен комплекс е подложен знак " Служебен абонамент ". Припомнете си тук:

" Не стига колкото са тесни тротоарите ами и дирек за знак. Кой ги мисли тия работи да му подаря една ролетка?! ", възмущава се Радев на добричкото безумство.

Димитър Стоянев написа в мненията под обявата, че е нужно единствено някой да се подпре на стълба и той ще падне, а може и вятърът да го изтръгне. " Такива са новите стълбове. Очаквайте малоумна организация, като на други места ", добавя още той.

" Ако се мислеше по какъв начин би трябвало и по какъв начин е вярно да се направи,то доста неща в Добрич щяха да са разнообразни,но тук по значими са парите не осъществяването ", разяснява Иванка Петрова.

" Остави другото, ами и никой няма да го съблюдава този знак ", такова мнение показва Петър Бонев.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР