Поредно нападение на мъжа, който заплашва с пистолет хора в

...
Поредно нападение на мъжа, който заплашва с пистолет хора в
Коментари Харесай

Мъж рисува свастики по дърветата в градски парк, напада и майки с деца

 Поредно нахлуване на мъжа, който заплашва с револвер хора в Борисовата градина в София. Освен че размахва газово оръжие, Димитър Кисьов, който е ръководител на Комисията по планинско тичане, беше изрисувал дърветата в парка с кървави кръстове.

Преди ден е напръскал със спрей мъж, който е разхождал кучето си в парка, заяви Нова телевизия.

Жалбите до полицията и общината са многочислени, само че към този момент втора година няма кой да спре някогашния спортист. Красимир Желязков разхождал кучето си в Борисовата градина, когато бил атакуван от треньора по планинско тичане Димитър Кисъов.

" Извика: " Прибери си кучето! " Аз го извиквам и не преставам. Кучето идва зад мен и в един миг се обръщам да го видя дали доближава и виждам по какъв начин той му нанася голям ритник и се обръщам да го запитвам: " Какво става? " Както го запитвам, той се развиква ", сподели Желязков.

Красимир пада на земята, напръскан е с пикантен спрей.

" Десетина минути бях на колене. Опитвах се да се освестя. То е кошмарно, не го поисквам на никого. Явно с лютиви чушки ли, цялото ми лице гореше. Очите, аз ги затварям, тъй като в случай че ги отворя, то е страхотна болежка ", сподели още Желязков.

За неприятен шанс, в Борисовата градина нямало други хора.

" След това, без да виждам, дружно с кучето, съумях да стигна с големи усложнения до защитата на съветското посолство и с помощта на добротата на този човек, той ме закара до нас, тъй като аз не виждах нищо ", сподели още Желязков. Прегледан е в болница, извадил си е и здравно. Мъжът е пуснал тъжба, както в полицията, по този начин и в общината. Сигналите против Димитър Кисьов към този момент са десетки.

" Включително в " ИСУЛ " споделиха: " Да, то имаше един подобен случай към Нова година ". В полицията ме питат: " Пак ли този? ", съобщи Красимир Желязков.

През 2018 година, някогашният спортист Димитър Кисьов заплашваше с револвер хора в Борисовата градина, изрисува и част от дърветата с кървави кръстове. Освен Ана и Иван, треньорът размахвал револвер и против други хора в парка.

" Удари кучето, извади един револвер, който аз не знаех какъв е и стреля два пъти по животното. Оказа се, че е имало преди този момент тъжби от някакви възпитаници, преподавател ", сподели жена.

Въпреки десетките тъжби, към този момент на Кисьов са съставяни единствено актове от общината, по тази причина че унищожава дърветата в Борисовата градина. Материалите са изпратени в съда, правена му е и психиатрична експертиза. Тя е посочила, че мъжът е вменяем. Страхът у хората обаче става все по-голям.

" Има и свастики. Това е убийствено, да срещаш по дърветата свастики. Много трудно за всички нас. Страхуваме се, озърташ се, обезпокоен си, изплашен си. Гледаме да се събираме. Като видиш някой, се радваш, с цел да се успокоиш ".

" Това е гнет над всички хора, които се разхождат тук. Той атакува млади майки с деца ", добави Красимир Желязков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР