Поредно безобразие на пловдивски булевард, видя Plovdiv24.bg. Чисто новият Шести

...
Поредно безобразие на пловдивски булевард, видя Plovdiv24.bg. Чисто новият Шести
Коментари Харесай

Типично по български: Разрязаха асфалтирания бул. Шести септември

Поредно безсрамие на пловдивски бул., видя Plovdiv24.bg . Чисто новият " Шести септември ", който беше асфалтиран в този сектор преди 3 години, към този момент е разрязан. По средата на пътното платно в двете направления има сложени тротоарни плочки, които са като затруднение на пътя и колите би трябвало да понижат, с цел да преминат.

Мястото е тъкмо пред някогашните хранилища " Ритон " до спирката на градския превоз. Причината за разрязването евентуално е включване към ВиК мрежата на строящият се в непосредствена непосредственост търговски обект.

По остаряла българска традиция с построяването и полагането на нов асфалт доста скоро по-късно той бива разрязан, поради ВиК повреда или строителни дейнсоти.

40 години правата на бул, " 6 септември " от бул. " Цариградско шосе " до бул. " Източен " беше с настилка от павета. Ремонтът преди три години търпя няколко месеца и бе със средства от 30-милионния заем от Европейската банка за възобновяване и развиване за реконструкцията на булевардите " Руски ", " Коматевско ", " 6 септември " и построяването на " Северен ".

Заем, който съгласно контракта пловдивчани ще изплащаме до 2027 година, а новоасфалтираните улици към този момент са на кръпки. В такива случаи община Пловдив е добре да вкара по-сериозни такси както и вложителите да преасфалтират по-голям пътен сектор, с цел да не се усеща кръпката и с цел да се понижи опцията за появяването на дупки и слягане на пръстта след това.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР