Поредният възрастен човек се нуждае от помощта на добри хора.

...
Поредният възрастен човек се нуждае от помощта на добри хора.
Коментари Харесай

Възрастен мъж живее на улицата в Пловдив! Търси се квартира

Поредният възрастен човек се нуждае от помощта на положителни хора. Историята на дядо Дойчо от Пловдив описа жена в мрежата. Тя споделя, че индивидът няма дом и постоянно може да бъде забелязан до бившето кино Космос. Той е на 76 години. Получава обществена пенсия, с която не може да си разреши кой знае какво. Спи в изоставена къща. Пловдивчанката се надява за подпомагане в намирането на квартира за мъжа.

Ето какво написа:

" Здравейте, другари!

С мен се свърза дама от групата, с цел да алармира за възрастен безприютен човек, намиращ се до остарялото кино Космос. Мъжът се споделя Дойчо Илинов и е на 76 години, получава обществена пенсия в размер на 247 лева, с които е ясно, че не може да си разреши безусловно нищо, нито храна, камо ли покрив над главата.

С дамата обсъдихме разновидността да му потърсим стаичка чартърен на партерен етаж или някое избено помещение, в което дядото най-малко може да спи, още повече, че се задават студени месеци и индивида няма да оцелее на открито.

Тя е звъняла на разнообразни разгласи с наем от порядъка на 100-130 лева, само че като е обяснила какво е ситуацията на индивида, хората от другата страна на телефона единствено й споделили, че ще й се обадят (евентуално). Всички знаем, че това няма да се случи, тъй като виждат обезсърчителен длъжник на наема.

Искам да ви попитам, някой от вас може ли да спомага за намирането на стаичка чартърен, където да настаним индивида?

Моля, дано всеки от вас, който има предпочитание и опция да спомага, да се свърже с мен, с цел да помогнем на дядо Дойчо да преживее зимата.

Тези от вас, които биха желали да му оказват помощ с храна и вода, могат да го намерят пред остарялото кино Космос всеки ден.

Той чака подадената ни ръка за помощ.

Моля, споделяйте този пост, с цел да доближи до повече хора

Благодаря ви, другари! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР