Поредният случай на непровокирана агресия в българско училище е факт.

...
Поредният случай на непровокирана агресия в българско училище е факт.
Коментари Харесай

Ученици пребиха учител с дървен кол

Поредният случай на непровокирана експанзия в българско учебно заведение е реалност. Този път жертва е преподавател в град Садово, откакто възпитаници нападнаха и пребиха преподавателя.

Трима 17-годишни ученици на Професионалната гимназия по селско стопанство нападнали учителя по британски език .

Удряли го с дървен прът и юмруци по главата.

Инцидентът е станал във вторник преди обяд. По време на четвъртия час група от трима възпитаници стартират да отварят вратите на кабинетите на първия етаж в учебното заведение. Нарушават дисциплината и една от учителките, която не може да се оправи с хулиганите, търси подпомагане от зам.-директора на учебното заведение.

Нападение над възпитаник пред погледа на преподавателя

Момиче би съученичка, блъска главата й в чина

Кабинетът на сътрудника ѝ по британски език се намира до нейния и мъжът, Антон Велков, излиза, с цел да помогне на сътрудника си да овладее обстановката. Учениците в началото се успокояват и потеглят към кабинета на зам.-директора, когато единия от тях намира дървен прът и удря учителя Велков по главата.

„ Колегата е откаран в болница с хематом. Прегледан е и е пуснат за домашно лекуване. Той е в положително положение. Засега не е споделил, че няма да се върне на работа”, сподели в предаването „ Здравей, България” по NOVA Димитър Йорданов, който е шеф на Професионална селскостопанска гимназия.

Учениците са арестувани от полицията

заяви шефът. Той добави, че ще създадат всичко належащо да се изяснят всички аргументи за случилото се и въпросният възпитаник да понесе наказването си.

Трите момчета нямат престъпни регистрации. „ Не съм разговарял с родителите им към момента. Децата са от ромски генезис. Родителите работят”, показа шефът.

Още по тематиката вижте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР