Поредният сезон на Преди обед“ стартира в новото високотехнологично студио

...
Поредният сезон на Преди обед“ стартира в новото високотехнологично студио
Коментари Харесай

„Преди обед“ откри сезона в ново студио

Поредният сезон на „ Преди обед “ започва в новото високотехнологично студио на bTV. Пред погледа на феновете постоянно усмихнатите Деси Стоянова и Сашо Кадиев влязоха в ролята на новодомци, с цел да се нанесат онлайн в ефира и да поздравят по „ съседски “ сътрудниците си от „ Тази заран “, новините, спорта и прогнозата за времето, с които дружно споделят премиерното интегрирано пространство.

Съчетанието от съвременен дизайн, чувство за шир и последно потомство технологии стои в основата на новата визия на предаването, което и тази есен ще радва феновете всеки работен ден от 9, 30 часа с доста позитивизъм и богато многообразие от авторски поредици. От септември репортерите на „ Преди обед “ ще пътуват виртуално по целия свят, с цел да открият занимателни хора, места и случки и да ги показват на феновете в разнородни рубрики. Ко-водещият на шоуто „ България търси гений “ Даниел Петканов ще открива „ Скрити гении “ с изумителни благоприятни условия и дружно с Деси и Сашо ще тества своите граници в екстремно-смешни провокации. Историите на гениите зад емблематични български песни пък ще бъдат представяни всяка седмица в рубриката на Косьо Филипов „ Разкажи ми ария “. Журналистът дава обещание на феновете музикални пътешествия обратно във времето, в които текстописци, композитори и реализатори ще си напомнят какво ги е въодушевило да основат евъргрийни като „ Клетва “, „ Сбогом “, „ Елате ни на посетители “, „ Телефонна обич “ и доста други обичани от генерации шлагери.

Началото на образователната година ще бъде намерено с „ Отново в клас “. Популярни персони ще седнат зад чина в личните си класни стаи, с цел да опишат своите училищен истории. Спортът също ще бъде на фокус, тъй като Венета Георгиева ще среща младите спортни очаквания, които се приготвят за игрите в Токио 2020 със старите носители на олимпийската популярност.

В емблематичната графа „ Духът на здравето “ доктор Неделя Щонова ще е вярна на стила си да беседва с интернационалните специалисти и да показва всичко настоящо в актуалната медицина. Лео Бианки също ще продължи да открива нови кулинарни дестинации и провокации в „ Животът е прелестен “. Предаването ще резервира и обичаните и одобрени поредици като „ Мистичната България “, „ Албумът “, „ Във форма “, „ Като на кино “, минутите за мода и пътешествия и другия взор към света на културата, изкуството, науката и публичния живот.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР