Поредният сезон на Игри на волята остана в историята, а

...
Поредният сезон на Игри на волята остана в историята, а
Коментари Харесай

Това беше странно! Топ 5 на криндж моментите в "Игри на волята" сезон 4

Поредният сезон на " Игри на волята " остана в историята, а него ще го запомним с рекордно доста обединения, сделки, грошове, пазарлъци или с две думи - с прекалено много обществена игра! 

Да, само че в него не липсваха и странни моменти, които почтено казано не знаем за какво са се случили и най-лесно можем да ги определим като криндж. Защото на моменти беше в действителност неловко да ги гледаме. Ето какво имаме поради:

5 Свалката на Цецо

Нещо можеше да се случи сред Цецо и Виктория, само че свалката на волейболиста беше толкоз странна, че бихме разбрали, в случай че точно поради нея Вики се е отдръпнала. Двамата работиха в Стопанството, когато Цецо стартира с това, че би извел Виктория на вечеря, което беше супер. Да, само че по-късно добави, че не би имал нищо срещу двамата са с хубави облекла... или без такива! Ъ-ъ-ъ, Цецо, не се прави по този начин!

Виж още: Става рисково: Алекс Богданска трансформира във viral тренд неспазването на разпоредбите по пътищата 

4 Плацентата на Велислава

 

" Здравейте, аз съм Велислава, имам две деца и съм изпила плацентата им ". Горе-долу по този начин звучеше представянето на Вели от племето на Супергероите, което, би трябвало да признаем, е много чудноват метод да завържеш диалог с чужд или да се представиш пред непознати. Все още не знаем какво би трябвало да се каже в отговор!

3 Цеца и Арената

Победителят Алекса разполагаше с богат боеприпас от обичани песни на реализатори, които са негови сънародници, и постоянно забавляваше хората от племето си. В една от борбите даже запя на Арената, като евентуално задачата е била да се отнеме от вниманието на останалите, защото играта беше обвързвана директно с централизация. Да, само че и Виктория запя въпросната ария на Цеца, а това беше един от най-криндж моментите за родната телевизия през 2022 година

Виж още: Алекса след успеха в " Игри на волята ": най-мразен, желаят да се връща в Сърбия

2 Още свалки

Не знаем какво тъкмо се случи сред Валери и Мирела, само че онази непосредственост, която демонстрираха в Стопанството, беше странна за гледане. Стигна се досега, в който Валери почистваше клинчето на танцьорката от неговата задна страна (сещате се), а всичко това ставаше пред очите на някогашния ѝ. 

1 Зори и Звезди

Това беше титанична връзка! Все още помним оня епизод от " Игри на волята ", в която Звезделина и Зорница седяха на маса в Резиденцията и варненката развиваше теории и говореше за правилата си. Това бяха едни от най-дългите 10 минути, които сме преживявали в миналото. " Не съм схванала, че си схванала ", сподели най-после Звезделина, а ние разбрахме за какво Зори сподели, че главата ѝ пуши.

Изображение: " Игри на волята " /Facebook

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР