Поредният ден от издирвателната акция на бащата и сина от

...
Поредният ден от издирвателната акция на бащата и сина от
Коментари Харесай

Военни се включиха в акцията за изчезналите баща и син в Централен Балкан

Поредният ден от издирвателната акция на бащата и сина от Стара Загора стартира на разсъмване. Към спасителите през днешния ден се включиха и военни от 61 Стрямска механизирана бригада в Карлово.

Рано тази заран към планината потегли дребна група от спасители и подготвени кучета, дружно с военни от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Снощи е решено и военните да се включат в акцията, като те обезпечават и безпилотен летателен уред, сподели бригаден военачалник Деян Дешев.

Ако и в днешния четвърти ден издирването се окаже безрезултатно, акцията ще бъде прекъсната, разгласи нощес за " По света и у нас " ръководителят на избавителната интервенция Емил Нешев.

Последната вяра за разкриване на двамата изчезнали старозагорци е в дребен и мъчнопроходим терен в коритото на река Тунджа в ниската част на планината.

Във вчерашния пиков ден на акцията се включиха над 50 спасители, дружно с готови за търсене кучета, беше употребена и въздушна техника, само че издирването остана без резултат.

Преди това, в петък, беше открит първенец покрай подслон Бункера, това остава единствения знак, който ненапълно оказва подобен периметър, в който да се съсредоточат издирващите.
     Ако и на следващия ден не открият изчезналите татко и наследник, приключват търсенето Ако и на следващия ден не открият изчезналите татко и наследник, приключват търсенето
До късно довечера заседава спешен щаб в Калофер, който реши избавителната интервенция по издирването на двамата туристи - татко и наследник от Стара Загора,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР