Поредния скандал се заформи след снощния епизод на Черешката на

...
Поредния скандал се заформи след снощния епизод на Черешката на
Коментари Харесай

Зрителите на "Черешката" бесни: Защо дадохте плакета на Мудева?

Поредния скандал се заформи след снощния епизод на „ Черешката на тортата ”, видя kliuki.ws. Снощи посетители посрещна Теодора Мудева. Годеницата на Румен Радев призна, че не обича да готви и с готвенето в тях се занимава годеникът й, който беше неразделно до нея по време  на готвенето.

Специално за „ Черешката на тортата ” обаче Мудева се беше постарала и даже призна, че е „ репетирала ”. Репетирала или пък не, тя въпреки всичко съумя да грабне плакета в готварското предаване, а това разгневи почитателите на шоуто, които чакаха премията да отиде при Благомир Мастагарков.

Зрителите са безапелационни, че той се показа най-добре от всички участници тази седмица. Феновете заподозряха и „ коалиция ” сред Мария Оряшкова и Мудева. Благодарение на тази коалиция някогашната танцьорка сграбчи плакета в „ Черешката ” и остави Мастагарков на второ място.

За своята вечеря той получи утешителната премия – готварска книга. „ Браво на Мастагарков, тази книга с предписания е по-ценна от плакета, би му свършила по-добра работа ”, считат феновете на шоуто.

„ Стана като в „ Игрите ”, в никакъв случай не печели този, който заслужава ”, споделят още феновете за второто място на Благомир Мастагарков и „ успеха ” на Мудева в готварското предаване.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР