Поредни тревожни новини съобщиха чешките медии за състоянието на легендарния

...
Поредни тревожни новини съобщиха чешките медии за състоянието на легендарния
Коментари Харесай

Състоянието на Антонин Паненка се влошава

Поредни тревожни вести оповестиха чешките медии за положението на именития Антонин Паненка. 71-годишният някогашен футболист е с двустранна пневмония и е подложен на инсталация за изкуствено дишане, откакто преди дни беше признат по неотложност в болница с позитивен тест за COVID-19 и настанен в интензивно поделение.

" Паненка е с кислородна маска. Спешно е належащо превозването му в Прага, защото болничното заведение в Бенешов, където е настанен, няма нужната инсталация, в случай че се наложи слагането на именития футболист в изкуствена кома. Вероятно ще го настанят покрай „ Карлово намести “ (Карловия площад) или в университетската болница в Мотол “, разгласи източник на „ Блеск “.

Според някогашния чешки национал Карол Добиаш, най-вероятно Антонин Паненка и брачната половинка му Власта са се заразили от сина си Томаш (42 г.), който играе футбол на аматьорско равнище в трета дивизия за Червена Яновице. Томаш преди 7-8 дни е имал леки признаци – температура и главоболие, само че се е възстановил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР